Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMARINA ABU SOMA RESORT & AQUAPARK

   Safaga


Descriere



Localizare:

Complexul hotelier este situat in Soma Bay, pe plaja sa privată de nisip, la 55 km de aeroport si 60 de km de centrul Hurghadei. Acest resort a fost renovat in anul 2019 si redeschis sub un brand nou, oferind servicii de lux si facilitati moderne.

Facilitati hotel:

Hotelul ofera oaspetilor receptie 24h, lobby, piscine, restaurante și baruri, water park cu 7 tobogane, piscină pentru copii, mini water park, animație și locuri de joacă, Wi-Fi in lobby și in camere (viteză limitată), volei pe plaja, mini fotbal, programe de animație, room service, cabinet medical și farmacie, salon infrumusețare, centru de schimb valutar, internet cafe și magazineyoga, billiard, tenis de masa, tenis de camp, sporturi nautice, proceduri si tratamente Spa. Plaja este privata si are sezlonguri si umbrele gratuite.

Facilitati camere:

Toate cele 393 de camere spatioase ale resortului au mobilier modern confortabil cu balcoane private si sunt echipate baie proprie, TV satelit,  aer conditionat, uscator pentru par, minibar, acces la wi-fi (viteza limitata).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.