Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PICKALBATROS ALF LEILA WA LEILA RESORT NEVERLAND


Descriere



Localizare:

Hotelul este situat in Hurghada, la 900 m de plajă, in spatele hotelului Dana Beach Resort, la o distanta de 550m de Senzo Mall si la 13Km de Aeroportul Internațional Hurghada.

Alf Leila Wa Leila este un hotel unic, care combină stilul architectural arab traditional cu divertismentul si ospitalitatea egipteană.

Facilitati hotel:

Complexul hotelier pune la dispozitie, receptie 24h, lobby, 6 restaurante cu specific asiatic, oriental, italian, francez si international, baruri, 2 snack-baruri, 6 piscine, piscina si topogane pentru copii, shuttle bus la plajă-gratuit, loc de joacă pentru copii,  mini club, Wi-Fi gratuit in spațiile publice, cameră bagaje, ATM, magazin suveniruri, servicii curățătorie, baby-sitting, centru Spa&Wellness, saună, masaj, sală fitness, teren de tenis, salon de infrumusetare.

Facilitati camere:

Fiecare camera este dotata cu TV satelit, Wi-Fi, seif, mini-bar, baie proprie cu duș, uscător pentru păr, aer conditionat, balcon/terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie