Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blumenhof

   Voronet


Descriere



Pensiunea (Blumenhof- Bucovina) este f. recent construita, categoria 4*, finalizata in mai 2020 , ofertanta vizavi de spatiu si presupune un living generos- cu semineu- la parter, iar pentru grupurile care rezerva capacitatea integrala este disponibila si bucataria moderna si utilata complet.
Asadar, capacitatea acestei noi pensiuni (Blumenhof- Bucovina ****) presupune:

- 7 camere duble spatioase si cu balcon (vedere la padure) - cu posibilitate de adaugare pat suplimentar- contra cost, f confortabil si pretabil in conditii excelente pt odihna terta persoana (saltele paturi de calitate superioara), baie proprie, TV LED Smart, 108 cm, conexiune gratuita WiFi, seif, mini- racitor.
- 1 apartament spatios cu balcon f. generos- aprox. 60 mp (2 camere, pat dublu in fiecare camera, cu saltele de calitate superioara, de asemenea), baie proprie, TV LED Smart, 108 cm, conexiune gratuita WiFi, seif, mini- racitor, zona de relaxare...
* posibilitate de adaugare pat suplimentar
* living generos cu TV si semineu la parterul pensiunii
* incalzire proprie (centrala lemne)
* generator
* loc de joaca exterior
Din motive lesne de inteles, Centrul SPA Popasul Domnesc este deocamdata indisponibil, urmand sa anuntam redeschiderea acestuia in momentul in care vor fi ridicate restrictiile si va prezenta siguranta sanitara maxima pentru oaspetii nostri.
Mic-dejunul, pranzul, cina, gustari... vor fi servite in regim a la carte in Restaurantul Bukowien- traditional bucovinean si nu numai, restaurant situat in acelasi perimetru cu pensiunea Blumenhof.










Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.