Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AFRODITA

   Venus


Descriere

Localizare: hotelul Afrodita este amplasat in zona centrala a statiunii, pe faleza si dispune de 124 de spatii de cazare moderne, care ofera turistilor tot confortul necesar,
Camere: 5 apartamente, 114 camere duble (twin si matrimoniale), 5 camere single. Camerele dispun de aer conditionat, minibar, Tv/cablu, telefon cu acces international, acces internet, uscator de par, balcon. Suprafata 20 mp.
Apartamentele sunt formate din dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila, baie proprie cu dus. Suprafata 40 mp.
Restaurant: hotelul Afrodita dispune de restaurant (140 locuri), bar de zi

Servicii:
Servicii gratuite: Acces la piscina si pe plaja hotelului amenajate cu sezlonguri si umbrelute, parcare pazita (in limita locurilor disponibile), internet wireless, seif in camera, depozitare bagaje, apel trezire, apel taxi, servicii de copiere si fax.
Servicii contracost: biliard, sala de conferinte, masaj.

EVENIMENTE SPECIALE: sala de conferinta (capacitate 180 locuri) - dotarile salii de conferinta includ videoproiector, ecran proiectie, sonorizare, flipchart, calculator, aer conditionat, internet wireless, accesorii birotica, suport tehnic.

OBLIGATORIU: La persoanele insotite de copii, voucherele trebuie sa aiba atasat copie dupa cerificatul de nastere al copilului si copie dupa cartea de identitate a parintilor.

Ziua hoteliera incepe la ora 18:00 si se incheie la ora 12:00.

Tarife pentru depasirea zilei hoteliere dupa ora 12:00:
- 2 ore: 51 RON;
- 4 ore: 102 RON;
- 8 ore: 1 zi de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.