Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COTA O MIE

   Sinaia


Descriere

Complex Hotelier COTA O MIE beneficiaza de o locatie linistita intr-o zona montana, la aproximativ 7 km de statiunea de iarna Sinaia si la 8 km de telecabina. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit in intreaga proprietate.
Toate camerele si suitele au vedere la munte si includ minibar, TV prin cablu si baie privata, dotata cu dus si articole de toaleta gratuite.
Oaspetii de la Complex Hotelier COTA O MIE pot lua masa la restaurantul proprietatii si se pot relaxa in barul din hol. Printre alte facilitati se numara o receptie cu program nonstop si un bar unde oaspetii pot socializa savurand o bautura sau jucand o partida de tenis de masa sau biliard.
Complexul Hotelier COTA O MIE este format din Hotel COTA O MIE si Hanul cu Ursi Acesta este situat la aproximativ 7 km de orasul Sinaia, pe drumul national DN71 Targoviste - Sinaia si apartine administrativ de comuna Moroeni, judetul Dambovita.
Din DN 71, cu putin inainte ca acesta sa ajunga la Complexul COTA O MIE, se desprinde Soseaua Transbucegi (DJ73), cunoscuta si sub numele de Drumul Babelor principalul drum de acces in muntii Bucegi ajungand pana in apropierea faimoaselor obiective turistice: Babele si Sfinxul
Complexul Hotelier COTA O MIE reprezinta alegerea ideala pentru persoanelor pasionate de drumetii sau a celor care isi doresc sa se relaxeze intr-un cadru natural linistit
Aerul curat, peisajele extraordinare si pozitia sa in Parcul Natural Bucegi sunt doar cateva dintre atuuri.
Amplasarea sa ofera o multitudine de activitati turistice ce se pot organiza atat in sezonul rece, cat si in sezonul cald
Masivul Bucegi detine un loc de frunte in lantul Carpatilor romanesti si atrage de multa vreme numerosi turisti
Zona montana COTA O MIE prezinta un potential natural deosebit de important, datorita pozitionarii in Parcul National Bucegi la o altitudine de aproximativ 1000 m intr-un cadru fara aglomeratii urbane, in proximitatea padurii
Complexul este situat la 15 minute de zona centrala a orasului Sinaia si se poate ajunge intr-un interval comod de timp dinspre orase precum Bucuresti, Targoviste, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Fagaras, Sibiu.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.