Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arca Lui Noe


Descriere

Situat convenabil in apropierea unora dintre cele mai celebre puncte de atractie precum Manastirea Sinaia, Castelul Pelea sau Cota 1400. Hotelul ofera oaspetilor sai o vedere magnifica asupra Muntilor Bucegi, fiind locatia ideala pentru cei ce doresc sa se relaxeze intr-un cadru natural montan, departe de agitatia urbana.

Arca lui Noe, hotelul de 4 stele din statiunea montana Sinaia, a fost proiectat in 2005 in stilul marilor hoteluri din Europa iar scopul a fost indeplinit cu succes. Cladirea hotelului oferia o priveliste deosebita asupra Muntilor Bucegi. Designul interior reflecta luxul in cele mai mici detalii. Holul este ornat cu portrete reflectand plecarea si intoarcerea lui Noe. Decorul este accentuat cu detalii din lemn si marmura.
Unitatea ofera oaspetilor sai un restaurant, bar, terasa, gradina, seif, room service, sauna, piscina, jacuzzi, parcare, internet wireless, sala de conferinte si sala de protocol, camera de bagaje, spalatorie/calcatorie.

Frumoasa Sala a restaurantului cu plafoane inalte este infrumusetata cu candelabre. Pot fi savurate mancaruri rafinate din bucataria Internationala si Armeana, carora li se adauga o lista selecta de vinuri fine. Dupa o plimbare in parc, un moment de relaxare este binevenit, ascultand muzica si bucurandu-va de specialitatile gastronomice ale bucatarului sef.

Apropierea de Manastirea Sinaia, permite o plimbare relaxanta pana la principalele puncte de atractie din statiune: Castelul Peles, Muzeul Bucegi, Cota 1400.

Cele 31 de camere duble si 2 apartamente din Hotel Arca lui Noe au fost amenajate in stilul clasic.
Traditie, lux, confort, precum si o atentie sporita la detalii sunt toate particularitati distinctive ale camerelor de hotel.
Camerele dispun de telefon, internet wireless, mini-bar, TV si seif propriu, cabine de dus cu hidromasaj si balcoane cu o vedere extraordinara asupra Muntilor Bucegi.

Hotelul Arca lui Noe este un exemplu inedit de lux in Sinaia. Are un design clasic unic, imbogatit de finisaje si detalii din marmura si lemn, trepte si dale din marmura.

Turistii au la dispozitie o sala de conferite si sala de protocol, ambele echipate cu tehnologie audio si video: proiectoare, sistem audio, ecrane de afisare, computer, acces la Internet si mass-media.
Cine de afaceri sau pauzele de cafea pot fi, de asemenea, organizate, la cerere.'
Sala de conferinte ofera facilitati si solutii de calitate si flexibile celor care doresc sa organizeze intalniri de afaceri, cursuri de formare profesionala si alte evenimente.
Sala de sedinta ofera echipamente audio-video, personalul Arca lui Noe fiind mereu la dispozitia turistilor privind orice detaliu tehnic.

Servicii gratuite: parcare, internet wireless, acces sauna, jacuzzi, piscina.
Servicii cu plata: room service, pranz la pachet, spalatorie, serviciu de calcatorie, lustruire pantofi, sali de conferinta si petreceri.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie