Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KORONA

   Sighisoara


Descriere

Hotelul Korona este situat la poalele Cetaii Medievale din Sighioara, la 5 minute de mers pe jos de centrul comercial i istoric, unde se afla turnul cu ceas, pasajul acoperit i Biserica de pe deal. Proprietatea are i un restaurant. Ofera unitai de cazare spaioase cu acces gratuit la internet WiFi.
Toate camerele hotelului au design modern i elegant i ofera aer condiionat i incalzire, un TV cu ecran plat, minibar i aparat espresso. Toate camerele includ o baie privata cu uscator de par, halate de baie i papuci, precum i articole de toaleta gratuite.
Restaurantul proprietaii are vedere la gradina i o terasa interioara cu piscina. Restaurantul hotelului servete o varietate de mancaruri tradiionale i internaionale.
Oferind o recepie deschisa nonstop, Hotelul Korona are un hol mare i o gradina bine intreinuta, unde oaspeii se pot relaxa.
Oaspeii pot vizita castelul Bethlen din Cri, situat la 17 km. Gara Sighioara este la 1 km, iar Aeroportul Internaional Targu Mure se afla la 48 km de Hotelul Korona.
TARIFELE INCLUD: micul dejun, accesul la piscina sezoniera, jacuzzi, sauna, fitness si
terasa de vara.
Copiii sub 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in camera cu parintii, fara mic dejun.
Servicii oferite: card acces, telefon international, mini bar, coffee station, masa si fier de calcat,
spalatorie, parcare proprie supravegheata, internet wireless, business center
Pat suplimentar 10 euro/ persoana/ zi.
Maxim de paturi suplimentare/ camera = 2

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.