Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Class Hermannstadt

   Sibiu


Descriere

Deschis in 2006 si renovat complet in 2014, Hotel ClassHermannstadt va asteapta in orasul Sibiu, Capitala Culturala Europeana, pentru a va bucura de o vacanta linistita sau de o intalnire de afaceri fara griji. Va oferim cazare in camere spatioase duble matrimoniale, duble twin, duble speciale, apartamente, toate cu bai dotate modern.
Hotelul este situat intr-o zona linistita, la 15 minute de centrul orasului si la numai cateva minute de cel mai mare complex comercial al orasului Sibiu.
Hotel Class Sibiu va ofera servicii de cazare 3 stele lux in camere duble matrimoniale, duble twin, duble speciale (cu pat matrimonial si pat single), apartamente cu 2 camere.
La Restaurant Class Sibiu va asteptam intr-o ambianta placuta, eleganta, sa va bucurati de savoarea meniurilor noastre traditionale si internationale. Veti petrece aici momente de neuitat.
Pentru intalniri de afaceri va oferim acces la salile de conferinte si consiliu, cu dotari moderne, spatiu generos. Cel mai apreciat aspect este ca beneficiaza de lumina naturala si liniste deplina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.