Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Exclusive

Descriere

Hotelul este situat la 950 de metri de Piata Mare si la 900 de metri de Piata Mica. Aeroportul International din Sibiu se afla la aproximatis 5 km de hotel si de asemenea se afla la mai putin de 800 de metri de Podul Minciunilor.

Facilitati hotel: Unitatea dispune de receptie 24/7, parcare, restaurant, bar, loc de joaca pentru copii, sala de conferinta si acces la internet.

Oaspetii se pot relaxa la bar si pot lua masa la restaurant sau pe terasa, in timp ce copiii se pot distra in camera de joaca din interior.

Unitatea dispune de 19 camere dintre care:
- 3 apartamente;
- 16 camere duble.

Camerele Duble (Twin sau Queen) sunt camere luminoase cu pat matrimonial sau cu doua paturi separate. Acestea au un design inedit, cu inspiratii Art Nouveau.
Camerele au suprafata intre 18 si 24 mp si sunt dotate cu aer conditionat, balcon, TV, telefon, acces la internet, seif, minibar si dispun de o baie de dimenisiuni generoase.

Apartamentele sunt compuse din salon si dormitor, oferind un spatiu generos. Livingul dispune de o canapea extensibila, astfel putand gazdui maxim 3 persoane. Toate apartamentele sunt dotate cu aparat de aer conditionat, balcon, TV, telefon, baie proprie, acces la internet, seif si minibar.

Restaurantul se afla la parter si are vedere catre parcul ce inconjoara hotelul. Meniul este unul modern si inedit si are influente din bucataria italiana. Restaurantul se poate inchiria pentru nunti, botezuri si petreceri private.

Sala de conferinta are o suprafata de 60 mp.
Capacitate:
- 54 persoane (aranjare tip teatru);
- 34 persoane (aranjare tip class);
- 20 prsoane (aranjare u-shape).
Dotari sala de conferinte: Aer conditionat, lumina naturala si posibilitatea de back out.
Echipament tehnic inclus: ecran de protectie, flipchart magnetic, internet wireless.
Echipament tehnic cu plata: proiector video, laptop, microfoane wireless, sistem de sonorizare, orice alt echipament la cerere.

Atractii turistice:
Catedrala Sfanta Treime 0,8 km
Piata Mare 0,8 km
Piata Unirii 1,1 km
Sinagoga Mare din Sibiu 1,2 km
Gradina Zoologica Sibiu 4,7 km.

Accesul cu animale de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie