Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sky Blue Hotel Spa


Descriere

Sky Blue Hotel & Spa este situat langa Ploiesti si ofera o piscina sezoniera gratuita in aer liber, un centru spa si de wellness mare, mic dejun tip bufet in fiecare dimineata si multe alte facilitati preferate de turisti.

Toate camerele sunt mobilate elegant si au aer conditionat si balcon cu vedere la zona piscinei. Baile includ cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite si papuci. In plus, suitele pun la dispozitie o zona de relaxare separata. Turistii pot beneficia, de asemenea, de servicii de room service.

Sfarsitul anului 2014 a marcat aparitia unei structuri unice, perfect echilibrata la granita subtila dintre tumultul unei metropole in crestere si seninatatea unui mediu natural. Situat strategic in zona linistita si suburbana din Ploiesti, hotelul asigura libertatea absoluta de perturbarile si presiunile pe care orasul nu ezita sa le impuna, oferind in acelasi timp clientilor acces rapid la centrul urban prin vecinatate cu DN1.

Restul lumii, problemele si grijile ei dispar aici. Saune cu aburi imbietori, hamam-ul cu design delicat si detalii subtile, Jacuzzi-urile calmante illuminate ambiental si multe altele va vor rasfataa simturile si calma psihicul intr-o stare revigoranta de relaxare completa.
Fiind pe deplin constienti ca frumusetea este o componenta esentiala a unei adevarate stari de pace, nu am facut nici un compromis in minutiozitatea cu care materialele pretioase si elementele de design au fost integrate in structura de granit solid.

Printre alte facilitati disponibile se numara un centru de fitness cu acces gratuit, un teren de tenis, un loc de joaca pentru copii, un bar si o pista de bowling. Masajele sunt disponibile la un cost suplimentar.

Tipuri de camere:

Deluxe King Room: Ocuparea maxima: 2 adulti, Paturi pliante permise: 1, Baie cu cada, oglinda cosmetica luminata, dotari pentru baie, Uscator de par, halat, papuci, room service - 24 de ore, serviciu de ceai, ceainic electric, tava de ospitalitate gratuita cu selectii de ceai si cafea, mini-bar.

Executive King Room: Ocuparea maxima: 2 adulti.

Deluxe Double / Twin Room: paturi: un pat king si un pat queen, ocupare maxima: 3 persoane.

Executive Double / Twin Room: paturi: un pat king si un pat queen, ocupare maxima: 3 persoane.

Suite: 1 pat king, ocupare maxima: 3 persoane.

Ploiesti Shopping City este la 4,7 km de Hotelul Sky Blue, iar gara Ploiesti Nord se afla la 9 km. Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti este la 60 km. Hotelul ofera serviciul de transfer la un cost suplimentar.
Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie