Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lichnos Beach Hotel & Suites


Descriere



Descriere hotel

Acest complex este situat ideal, la mică distanță de portul Parga, renumit pentru aerul său pitoresc. Există transferuri regulate cu autobuzul, precum și taxiuri pe apă, de la complex la portul Parga în fiecare zi. Portul este un punct de întâlnire pentru persoanele care doresc să facă o plimbare romantică în timp ce se bucură de apusul de soare uimitor sau pentru cei care aleg să participe la viața de noapte vibrantă a acestui oraș mic. Există, de asemenea, multe atracții situate în apropierea hotelului, inclusiv numeroase plaje orbitoare, minunatul sat Sivota, râul Acheron și zona sa naturală protejată, insulițele de vis Paxi și Antipaxi și locațiile antice Dodoni, Titani și Nikopolis. Mai mult, frumosul oraș Ioannina, cu istoria sa remarcabilă și unul dintre cele mai mari lacuri din Grecia, este la doar o oră și jumătate distanță. Cu toate acestea, călătorii care caută o stațiune relaxantă în Parga și ar prefera să nu părăsească sediul hotelului în timpul vacanței lor, vor fi cu siguranță mulțumiți de serviciile sublime și posibilitățile diversificate disponibile. Fie că doresc zile lungi, leneșe pe plajă sau la piscina infinită, sau sunt iubitori activi de sporturi nautice, totul este la dispoziția lor. Șezlongurile și umbrelele de soare sunt gratuite atât pe plajă, cât și lângă piscină. În plus, oaspeții au posibilitatea de a savura mese delicioase și gustări la mare, toate bazate pe produse locale proaspete, la restaurantul de pe plajă. Și cum să se termine mai bine o zi perfectă decât cu atmosfera idilică a barului de pe plajă, unde vizitatorii se pot bucura de cocktailuri și băuturi sub cerul înstelat, ascultând adesea muzică live?

Această colecție elegantă de suite, bungalouri și camere a fost recent renovată. Toate opțiunile de cazare au balcoane sau terase spațioase, cu vedere la mare de neegalat, mobilier modern elegant, culori luminoase și materiale naturale, cum ar fi lemnul și marmura. Senzația generală a acestei cazări excepționale este în armonie totală cu mediul natural și oferă o viață lipsită de griji pe plajă. Facilitățile rafinate oferite de hotel sunt completate de un personal cald, prietenos și mereu dispus să ajute personalul. La Lichnos Beach Hotel - stațiune în Parga, fiecare oaspete primește un nivel superior de servicii. Pe lângă satisfacerea nevoilor legate de șederea vizitatorilor în acest complex de pe Plaja Parga, personalul este întotdeauna pregătit să răspundă la întrebări cu privire la zona superbă din jurul acestor suite de lux, să recomande restaurante în Parga sau să ajute oaspeții să planifice excursii zilnice și activități specifice.

Hotelul are posibilitatea de a conecta Suitele Junior. Aceste camere alăturate sunt concepute pentru oaspeții care caută o suită confortabilă și extinsă. Sunt disponibile suite junior de legătură și pot găzdui până la 16 (12 adulți + 4 copii) oaspeți:

- 2 apartamente junior superioare pentru 8 (6 adulti + 2 copii) un spatiu interior de 80m2

- 2 apartamente junior cu un dormitor pentru până la 6 (4 adulți + 2 copii) un spațiu interior de 65 m2.


Șezlonguri și umbrele gratuite pe plajă.

Disponibile - în conformitate cu locul unde se află fiecare tip de cameră - clădirea principală, clădirea de la piscină și clădirea de la malul mării.

Umbrelele de pe primul și al doilea șir serie sunt date cu prioritate pentru utilizare exclusiv pentru tipurile de camere situate în clădirea de lângă mare.

Conexiune wireless la internet gratuit.

Transferuri zilnice gratuite în centrul orașului Parga.


Taxa de ședere peste noapte proclamată, sau similare, care nu a fost încă stabilită, dar în conformitate cu guvernul grec este planificat să intre în vigoare în 2018 va fi o taxă suplimentară care urmează să fie plătite de către client și nu vor fi acoperite de hotel sau agențiile de turism.


Principalele schimbări ale funcționării hotelului ( COVID 19 MĂSURI ) 

  • Anularea serviciului De Transfer cu Minibus-ul  în Parga &  Anularea serviciilor de Masaje
  • Eliminarea / Anularea Bufetului pentru Micul Dejun & Toate Mesele
  • Anularea Mini Bar & Mașini de cafea în camere

Mic dejun A la Carte În ambalaj - Selectie de preparate calde & bauturi (tip):

  • Selecție de la Espresso Cafea, Espresso Decaf, Cappuccino, Nescafe, Nescafe Decaf
  • Varietate individuală de brânzeturi și mezeluri
  • Omletă vegetală cu 3 ouă (feta, ciuperci, piper, roșii)
  • Strapatsada cu două ouă (feta, roșii, piper)
  • În fiecare zi, un desert diferit & un preparat sărat diferit de show-cooking cum ar fi:

  • Clătite sau clătite cu ciocolată sau caramel
  • Fructe proaspăt tăiate în ambalaj
  • Ceva similar, de asemenea, în Demi-pensiune

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie