Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FESTA PANORAMA HOTEL

   Nessebar


Descriere

HoteHotelul Festa Panorama este situat la doar 150 m de plaja. Orasul antic Nessebar este la cativa pasi (aproximativ 20 de minute), iar centrul orasului Nessebar este la aproximativ 50 m.
Facilitati
Festa Panorama reprezinta lantul hotelier Festa din Nessebar. Construita in 2003, renovata in 2017, 6 etaje, 3 lifturi, 241 unitati. Hotelul ofera restaurant tip bufet, restaurant italian a la carte (gratuit o singura data pe sejur pentru un sejur de minim 7 nopti), lobby bar, bar de noapte (contra cost), bar la piscina, fresh bar, 2 sali de conferinte (pentru 20). sau 100 de locuri), sala de jocuri (contra cost). Receptie cu seif de inchiriat (6 BGN pe zi), schimb valutar intr-o sucursala bancara, spalatorie si curatatorie chimica, sectiune mini biblioteca, zona de relaxare, inchirieri masini, internet wireless gratuit in zonele comune si in camere, piscine exterioare si interioare, jacuzzi si fitness pe strada. Medic de garda (contra cost).
Cazare
Ora de check-in: dupa ora 03:00 p.m.
Ora de check-out: pana la 11:00 a.m.
In total 241 de camere.
Double room city view (max 2+2/3+0) , aprox. 22 mp, paturi twin sau un pat dublu, baie cu cada, balcon cu vedere la oras.
Double room sea view (max 2+2/3+0), cca. 22 mp, paturi twin sau un pat dublu, baie cu cada, balcon cu vedere la mare.
Suite (max 3+1) cca.. 50 mp - apartamentele sunt formate din doua camere cu usa comunicanta intre ele, un dormitor cu baie proprie cu cada si un living cu o canapea extensibila confortabila si o alta baie, un balcon cu vedere la mare.
Toate camerele au canapea extensibila, balcon, aer conditionat centralizat, Wi - Fi (gratuit), mini-bar/gol/, telefon, TV LCD, baie cu cada, uscator de par.
Exista 3 camere duble cu vedere la oras, echipate pentru persoane cu dizabilitati (situate la etajul 1).
Copii: Patut pentru copii (gratuit, la cerere), scaune inalte in restaurant (in functie de disponibilitate), sectiune copii din piscina exterioara, mini club, loc de joaca, mini discoteca, animatie.
Sport si divertisment
Gratuit:
Piscina exterioara si interioara, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, prosoape de piscina (cu depozit), jacuzzi interior, fitness, fitness pe strada, volei, gimnastica acvatica, tenis de masa, darts, aerobic, animatie.
Cu plata: sauna, masaj, baie de aburi, zona de relaxare, baie turceasca, biliard, medic la garda, seif - 6 BGN pe zi la receptie.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare disponibila contra cost - 10 BGN pe zi.

ALL INCLUSIVE 2023

RESTAURANT BUFET
Mic dejun: 7:30 AM - 10:00 AM
Pranz: 12:30 - 14:30
Cina: 18:30 - 21:00
Meniul bufet al hotelului include o gama larga de optiuni: salate crocante, preparate internationale renumite, deserturi usoare, fructe proaspete, legume la gratar, paste si tentatii la gratar la statia de gatit show. De asemenea, sunt disponibile vin de casa, bere la halba, bauturi alcoolice locale, bauturi racoritoare, bauturi calde instant, apa filtrata, ceaiuri cu aroma de plante si fructe. De trei ori pe saptamana bufete tematice o cina cu specialitati din peste, o cina orientala, o cina traditionala bulgareasca.

RESTAURANT -LA-CARTE /FUNCTIONARE SEZON - 01.06 - 31.10/
In special pentru oaspetii nostri organizam o cina a la carte. Toti oaspetii pot rezerva pentru cina gratuit, o data pe sejur in timpul sejurului lor /cel putin 7 nopti/, la receptie cu cel putin o zi in avans. Cinele a la carte sunt disponibile de 2 ori pe saptamana -marti si vineri/incepe la ora 7 :00 PM/

LOBBY BAR:
Bauturi: 10:00 - 23:00
Oaspetii pot alege dintre bauturi alcoolice locale, bauturi racoritoare, sucuri, cocktail-uri, bauturi calde (cafea, cappuccino, lapte, cacao, moka, ciocolata calda), cafea cu gheata, frape, cola cu gheata.
Gustari: 10:00 - 11:00 / 16:00 - 17:00
Barul spatios din hol al hotelului ofera si o gustare delicioasa/mini sandvisuri, fructe si deserturi usoare/.

POOL PAR /DEPENDE DE CONDITII METEOROLOGICE/
Bauturi: 10:00 - 21:00
Este situat langa piscina in aer liber si serveste bauturi alcoolice locale, bauturi racoritoare, sucuri, cocktailuri, bauturi calde instant (cafea, cappuccino, lapte, cacao, moka, ciocolata calda).
Gustari: 11:00 - 16:00
Sortiment de sandvisuri reci, burgeri, produse de patiserie si gustari. Este disponibila si inghetata.

FRESH BAR /FUNCTIONEAZA SEZON - 01.06 - 31.10/
Bauturi: 10:00 - 23:00 / 15:30 - 16:30
Fresh Bar este situat in Centrul SPA si ofera sucuri proaspat stoarse de legume, citrice si alte fructe, smoothie-uri, selectie mare de ceaiuri, cocktail-uri energizante dupa o experienta placuta in sauna, baie cu hidromasaj sau masaj de relaxare. Muzica calma din fundal creeaza un spatiu de liniste absoluta.

BAR DE NOAPTE KARAOKE / /29.04 - 15.06 si 15.09 - 31.10/
Bauturi: 21:30 - 23:00
Barul de noapte are acelasi stil modern de mobilier al hotelului si este situat langa centrul Relax. Barul serveste o selectie larga de bauturi alcoolice locale, vin de casa, bere la halba, bauturi fara alcool si cocktailuri. Programul de lucru al barului de noapte este de la 20:00 pana la 1:00. Dupa ora 23:00, bauturile sunt platite suplimentar. In perioada 16.06 - 14.09, barul este deschis doar pe vreme rea.

ACTIVITATI INCLUSE IN PROGRAMUL ALL INCLUSIVE
Piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele de soare /sezon de la 20.05-15.10/.
Fitness si gimnastica stradala.
Piscina interioara.
Animatie in conformitate cu masurile anti-epidemie.
Wifi.
Loc de joaca multifunctional.
Mini club pentru copii.

ACTIVITATI NU INCLUSE IN PROGRAMUL ALL INCLUSIVE
Toate bauturile din Lista de vinuri.
Prosoape de piscina - contra depozit.
Apeluri telefonice.
Transferuri aeroport si servicii de taxi.
Parcare.
Sauna si baie de aburi - rezervare cu minim 1 ora inainte de utilizare.
Aparate de joc pentru copii si echipamente cu jetoane.

INFORMATII SUPLIMENTARE
Zona amfiteatru - repartizarea scaunului cu unul gol intre fiecare doi, capacitate redusa, nu este de dorit sa se consume alimente si bauturi in timpul programelor de divertisment.
Animatie sportiva - se realizeaza conform unui program si urmand instructiunile pentru a evita aglomeratia intr-un singur loc.
Umbrelele de soare si sezlongurile sunt amenajate conform instructiunilor pentru distanta fizica, doua sezlonguri si o umbrela in model de sah.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.