Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

2D Resort Spa


Descriere

HOTEL: cele 3 hoteluri DOBROGEA, DELTA si SULINA, incepand cu 2011 se numesc HOTEL 2D. Complex renovat, 3 nivele, 321 camere duble, din care 42 camere duble superior cu pat matrimonial situate in fostul corp Delta, 236 camere duble standard cub pat matrimonial sau 2 paturi, 9 apartamente, 30 camere familiale ( duble superioare cu canapea extensibila), 4 camere pentru personae cu dezabilitati, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile. Restaurant, sali de conferinta, bar, terasa, pizzerie si barbeque, centru SPA, acces gratuit la piscina in aer liber, la piscina acoperita, sala sport, loc de joaca pentru copii, acces internet wireless in holul receptiei. Se accepta animale de companie pentru care se achita 30% din valoarea unui loc.

CAMERE: minibar (consumatie contra cost), TV, baie cu cabina de dus, aer conditionat. Camerele de la parter nu au balcon.

MASA: toate mesele se servesc in sistem de bufet suedez, in cadrul restaurantului complexului.


NOTA:


- Mic Dejun Bufet = 20 lei/zi/pers


- Pranz sau Cina = 50 lei/zi/pers


- ALL Inclusive = 120 lei/zi/pers



COPII (in camera cu doi adulti) : Un copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani (neimpliniti), cazat in camera cu doi adulti fara pat suplimentar beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar asigurat. Patul suplimentar pentru copiii pana la 12 ani (neimpliniti) este 50% din pretul unui loc in dubla cu mic dejun inclus. Pentru copiii peste 12 ani patul suplimentar este 50% din pretul unui loc in dubla, la micul dejun se achita 100%. Este obligatorie prezentarea copiei dupa certificatul de nastere al copiilor. Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 2 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la masa (MD, DP, All Inclusive). Copiii cu varsta cuprinsa intre 2 - 12 ani (neimpliniti) achita 50% din contravaloarea mesei (MD, DP, All Inclusive). Copilul peste 12 ani achita integral mesele. Un copil intre 0-12 ani, insotit de 2 adulti platitori de cazare cu all inclusive, are gratuitate la masa si cazare (se acorda pat suplimentar in limita disponibilitatilor). Al 2-lea copil pana in 12 ani are gratuitate la cazare si 50% reducere la serviciile de masa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie