Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANDALUSIA BEACH


Descriere



Localizare

Amplasat in imediata apropiere a plajei din statiunea Elenite, Hotel Andalusia se afla la aproximativ 10 km de statiunea Sunny Beach si la aproximativ 40 km de aeroportul din Burgas.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de: receptie 24 de ore, piscina exterioara, piscine pentru copii, plaja privata, restaurant principal cu terasa, lobby bar, bar la piscina, 3 restaurante tematice, 2 snack baruri, bar pe plaja, club de noapte, aqua park, centru SPA cu diverse tratamente, masaj, baie turceasca, salon de infrumusetare, coafor, mini golf, terenuri de tenis, darts, bowling, billiard, aerobic, luna park, mese de tenis, acces la internet, sezlonguri si umbrele la plaja si la piscina, lifturi, aer conditionat, exchange, cabinet medical, loc de joaca pentru copii, magazine. 

Parcarea se afla la intrarea in complex. Accesul cu masinile nu este permis in complex, pentru confortul turistilor sunt puse la dispozitie masinute de golf electrice.

Facilitati camere

Camerele dispun de 1 pat dublu (2 paturi twin alaturate), TV, seif, telefon, baie cu cada / dus si uscator de par, aer conditionat, mini bar.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie