Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delta Boutique and Carmen Silva Resort

   Crisan

Descriere

Resortul este deschis in august 2014 este format din 2 pensiuni clasificate la 5 margarete - Delta Boutique si Carmen Silva - ce apartin aceluiasi complex. Ne gasiti in Crisan, localitate aflata chiar in mijlocul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, direct pe malul bratul Sulina.

Complexul totalizeaza 18 camere si 2 apartamente dotate cu tot confortul si amenajate de catre designerii nostri in spiritul naturii. Resortul dispune de receptie & lounge, restaurant, piscina pentru adulti si piscina pentru copii, bar la piscina, zona de relaxare cu sauna si jacuzzi, sala de evenimente, tenis de masa si biliard.
Restaurantul cu terasa cu vedere la Dunare, va asteapta sa va delectati cu preparate locale si internationale, iar bucatarii sunt pregatiti sa va ofere nenumarate delicii culinare.


Localitatea Crisan este punctul de plecare catre principalele zone de atractie din Delta. Daca veti merge spre nord, pe Dunarea Veche sau pe canalele adiacente, puteti ajunge la Padurea Letea sau la Mila 23, iar daca o veti apuca spre sud puteti vizita Padurea Caraorman sau pe canalul Litcov veti ajunge pe bratul Sfantu Gheorghe sau pe lacurile dintre cele doua brate. Spre sud, in aproximativ 30 minute cu o barca rapida se ajunge la Sulina, cel mai estic punct al Romaniei, pentru o vizita a orasului si o zi de plaja si baie la Marea Neagra.


Iubitorii de pescuit gasesc aici cele mai bune locuri, indiferent daca doresc pescuitul stationar sau la rapitor. Pe sutele de locuri de pescuit de pe Dunarea Veche, Caraorman si canalele din zona va puteti incerca norocul la crap, somn, caras si alte specii de pesti ce populeaza Delta. Pentru cei care apreciaza pescuitul la rapitor, stiuca si bibanul ii asteapta pe lacurile Bogdaproste, Trei Iezere, Cuibul cu Lebede, Isac, Uzlina, Puiu, Puiulet, Lumina si multe altele. La Mila 8, la intersectia dintre bratul Sulina si Dunarea Veche, precum si pe canalul Crisan - Caraorman la intrarea dinspre Sulina sau la intrarea spre lacul Iacob sunt locuri foarte cautate pentru pescuitul la salau si la avat, dar si la somn.

In pachetele cudemipensiune/pensiune completa nu este inclusa nicio bautura!

Pentru accesul in RezervatiaBiosferei Delta Dunarii este necesara achizitionarea unui permis. Se poateprocura de la sediul ARBDD din Tulcea, on line sau prin SMS.

Pret: 15 lei/persoana/maxim 7 zile
http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online


Informatiicu privire la transferurile Tulcea - Crisan si retur
Program transferuri organizate cu salupa pensiunii, la comun pentru turistii nostri (barca rapida acoperita; duratatransfer aprox.1 ora):
- plecare din Tulcea la ora 14:30
- plecare din Crisan la ora 13:00

Locurile sunt limitate si vor fi confirmate inordinea inscrierilor, in functie de disponibilitate.
Masina poate fi lasata in Tulcea, in parcarea cuplata de langa locul imbarcarii. Cost aprox.15 lei/autoturism/zi.Vaporul opreste ladeb arcaderul din Crisan care se afla la aprox. 900 m de resortul nostru si seajunge pe jos pana la pensiune.
Daca alegeti un transfercu noi si celalalt cu NAVROM, va informam ca locurile de acostare in Tulcea sunt diferite (aprox.4 km intre ele). Va trebui sa luati un taxi pentru a ajunge la locul unde v-ati lasat masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.