Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Napoca


Descriere

Grand Hotel Napoca este situat pe malul sinuos al raului Somesul Mic, la 250 de metri de Parcul Central.
La doar 20 de metri de locatie se afla o statie de autobuz.
Stadionul Cluj Arena, una dintre cele mai importante locatii de evenimente din oras, este la 800 m. Hotelul se afla la numai 15 minute de mers cu masina de aeroportul din Cluj-Napoca.
Hotel de traditie din Cluj-Napoca, cu o silueta ce trimite la casele traditionale ale motilor din Apuseni. Grand Hotel Napoca este astazi clasificat la 4* si este cel mai mare centru de conferinte din Transilvania, cu o capacitate de 4000 de locuri.
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai camere si apartamente care ofera o atmosfera deconectanta si un confort necesar atat celor care calatoresc in interes de serviciu cat si celor care doresc un moment de relaxare.
Camerele Hotelului Grand Napoca au decor modern, mocheta, aer conditionat si TV cu ecran plat. De asemenea, acestea ofera facilitati pentru prepararea de ceai si cafea.
Camera dubla economica - Cochete si avantajoase, camerele economy dispun de paturi matrimoniale, bai dotate cu dus sau cada si multe alte facilitati: sistem de acces pe baza de cartela, televizor, acces Wi-Fi gratuit, sistem de climatizare, sistem automat de control al temperaturii, minibar, uscator de par, room service si serviciu de trezire.
Camera dubla standard - Acestea ofera o atmosfera intima si primitoare special concepute pentru a favoriza bunastarea oaspetilor. Camerele au o suprafata de 22 mp si dispun de pat matrimonial, ofera o vedere spectaculoasa spre Cluj Arena sau spre centrul orasului. Baile sunt dotate cu dus sau cada si articole de toaleta de lux, cu halate de baie pufoase si papuci de casa pentru a completa sejurul turistilor.
Apartamente Business - Cele 4 apartamente ala hotelului asigura o ambianta confortabila cu o vedere uimitoare asupra Clujului. Apartamentele masoara 45 mp si dispun de un dormitor cu pat matrimonial si o zona de living si sunt decorate intr-un stil contemporan proaspat. Apartamentele sunt spatii de cazare perfecte pentru 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
Restaurantul serveste mancaruri internationale avand meniu a la carte. Micul dejun se serveste tip bufet. Exista si o terasa, unde oaspetii se pot relaxa admirand vederea din imprejurimi.

Sali de evenimente private:
- Grand Ballroom: capacitate de pana la 900 de persoane;
- Roma: capacitate de pana la 580 de persoane;
- Atena: capatitate de pana la 300 de persoane;
- Forum: capacitate de pana la 290 de peroane;
- Atrium: capacitate de 290 de persoane;
- Ambasador: capacitate 120 de persoane.

Sali pentru evenimente corporate:
- Spectaculoasa sala Grand Ballroom Europa, avand o suprafata totala de 1210 mp, este sala ideala pentru congrese sau receptii putand gazdui pana la 1600 de persoane. Sala este situata la Mezanin, fiind dotata cu internet Wi-Fi si cu tehnologie de ultima generatie.
- Cu un design cald, eleganta Roma este echipata cu tehnologie avansata si ideala pentru conferinte, mese de pranz grandioase sau banchete. Roma este conceputa si echipata pentru a intrunii standarde internationale privind functionalitatea, confortul si zonele de expozitie.
- Cea mai mica dintre salile situate la Mezanin, renovata Viena este o sala eleganta dotata cu tehnologie de ultima generatie. Este sala perfecta atat pentru conferinte mici sau medii cat si pentru evenimente sociale.
- Atena este o sala ideala pentru conferinte si receptii, putand fi customizata in format teatru sau aranjata pentru un banchet cu o tema grandioasa. Sala este situata la Mezanin si are o capacitate de 300 de persoane.
- Sala Forum dispune de lumina naturala, de internet Wi-Fi si este echipata cu tehnologie avansata. Este configurata pentru intalniri business, conferinte de presa sau lansari de carti, dar si pentru concursuri de dans sau nunti de zi.
- Sala Ambasador este o sala mica dar cu un aer business aparte. Ideala pentru board meetings datorita confidentialitatii si a intimitatii pe care o ofera.
- Sala Diplomat este destinata in special intalnirilor de afaceri restranse si a interviurilor datorita confidentialitatii si a intimitatii pe care o ofera.
- Sala Foyer este spatiul perfect pentru expozitii, pauza de cafea sau pranz sau cocktail-uri servite inainte de cina. Aceasta sectiune este parte dintr-o zona publica dar poate fi folosita si ca parte a unui eveniment privat.
- Sala Privee este cea mai mica dintre salile de intalniri ale hotelului si este destinata in special intrunirilor private.

Accesul animalelor de companie este permis (se pot percepe taxe)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie