Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aparthotel Lucky Bansko

   Bansko


Descriere

Localizare: Aparthotel Lucky Bansko este situat intr-o zona linistita, la inceputul statiunii Bansko, langa raul Glazne. Hotelul este la cativa pasi de centrul orasului Bansko (450 m). Partiile de schi si telecabina sunt la aproximativ 1 600 m, iar hotelul ofera oaspetilor sai un serviciu de transfer gratuit la fiecare 30 de minute. Hotelul ofera 3 transferuri gratuite (conform programului) catre partiile de schi din zona Shiligarnika, iar seara exista transferuri gratuite catre centrul orasului Bansko.
Cazare: Aparthotelul a fost construit in 2007, ultima reconstructie avand loc in octombrie si noiembrie 2022. Are 2 cladiri deservite de un total de 4 lifturi. Ofera 115 garsoniere si apartamente de lux in cele doua cladiri, care au o legatura calda intre ele.
Toate camerele au:
- TV, telefon, acces internet wireless, mini seif, care poate fi folosit gratuit, colt cu mobilier moale.
- In studiourile si apartamentele standard exista o chicineta dotata cu plite, cuptor cu microunde, fierbator electric, aparat de cafea, prajitor de paine, minifrigider si vase. Studiourile si apartamentele de lux nu au chicineta, dar facilitatile pentru oaspeti, cum ar fi un aparat de cafea cu capsule si un fierbator electric, sunt pastrate.
- Baile sunt aprovizionate cu produse cosmetice frantuzesti, exista halate de baie pentru adulti si copii. Pentru cei mai tineri oaspeti ai hotelului, cu varsta de pana la 7 ani, o jucarie este lasata la check-in.
- Unele apartamente au si seminee.
- O parte a aplicatiei. Standard Plus si App. Lux Plus, toate aplicatiile. Executive au terase private.
- Reumplerea zilnica cu apa, cafea si ceai in camere (gratuit).
- Hotelul ofera curatenie/serviciu de turndown seara/ pentru toate camerele, iar o bomboana Lindor este servita drept compliment pentru Noapte buna.
Vedere: spre munte, oras sau rau
Incalzire: In timpul sezonului de iarna, intregul hotel este incalzit central, iar apa calda este, de asemenea, incalzita central.
Pardoseala: covor.
STUDIO Standard (2+1): aprox - 25 mp. O camera spatioasa cu un dormitor sau doua paturi separate, un fotoliu extensibil pentru cazarea unei a treia persoane, o chicineta complet utilata, TV, TV prin satelit, telefon, internet wireless, seif, minibar, baie cu cada, uscator de par, telefon , sistem SOS. Cazare maxim 2 adulti + 1 copil.
STUDIO LUX (2+1): aprox - 25 mp. Complet renovat in design si mobilier. Camera spatioasa cu dormitor, canapea extensibila de o persoana, masuta de cafea, TV, aparat de cafea Lavazza, minibar, ceainic pentru apa calda, TV cu TV prin satelit, telefon, internet wireless, seif, minibar, baie cu cabina de dus, uscator de par, telefon, Sistem SOS. Cazare maxim 2 adulti + 1 copil.
APARTAMENT Standard Plus (2+2, 3+1) - aprox - 50 - 55 mp. O camera de lux cu un dormitor sau doua paturi separate si un birou, o camera de zi spatioasa mobilata cu o masuta de cafea, o canapea dubla sau tripla neextensibila, o chicineta complet utilata, un semineu sau o masa, un balcon cu o masa si scaune in unele dintre apartamente, doua televizoare, TV satelit, telefon, internet wireless, seif, mini bar, baie cu cada, uscator de par, telefon, sistem SOS. Capacitate maxima 3 adulti + 1 copil sau 2 adulti + 2 copii
APARTAMENT LUX Plus (2+2, 3+1) - aprox - 50 - 55 mp. Complet renovat in design si mobilier. O camera de lux cu un dormitor sau doua paturi separate si un birou, un living spatios, mobilat cu o canapea extensibila dubla - 2 buc., un fotoliu extensibil sau un fotoliu de lux, masute de cafea, televizor, semineu, aparat de cafea Lavazza, minibar , ceainic cu apa calda, balcon cu masa si scaune in unele apartamente, doua televizoare, TV satelit, telefon, internet wireless, seif, mini bar, baie cu cada, uscator de par, telefon, sistem SOS. Capacitate maxima 3 adulti + 1 copil sau 2 adulti + 2 copii.

Gratuit pentru copii - baby cot, scaun inalt, olita, carucioare, premergatori, suport de infasat scutece, pot fi folosite gratuit la cerere prealabila. Patuturile de copii pot fi maximum 1 in garsoniere si apartamente de lux si pana la 2 in apartamentele mai mari.
Gratuit pentru adulti, la cerere - set perie si pasta de dinti, set de barbierit, set de manichiura, pieptene, pilote suplimentare, puf sau perna ortopedica, lampa de citit, adaptor electric, incarcator pentru telefon mobil

Acces pentru persoane cu dizabilitati: hotelul si infrastructura din jur sunt accesibile cu scaunul cu rotile. Hotelul dispune de camere adaptate nevoilor persoanelor cu dificultati de mobilitate.

Animale de companie: hotelul accepta animale de companie la un cost suplimentar. Pentru animale de companie de pana la 8 kg. suprataxa este de 30 BGN pe zi, iar pentru peste 8 kg - 40 BGN pe zi.

Disponibil pentru oaspeti: Aparthotelul are un restaurant principal si a la carte Le Bistro cu 120 de locuri si semineu, un restaurant Fondue in stil alpin cu semineu realizat in intregime din materiale naturale de inalta calitate, un restaurant italian de lux Leonardo cu 60 de locuri si un semineu, un lobby bar complet renovat cu semineu, locuri de socializare, un colt dedicat pentru jocuri de masa electronice de familie, room service pana la ora 23:00, un bar de trabucuri pentru iubitorii de trabucuri cu semineu si o mica biblioteca, Escape rooms pentru tineri si batrani de la inceputul lunii ianuarie pana la sfarsitul sezonului, sali de conferinte dupa sezon, un spa nou si modern, un centru de fitness, parcare exterioara nepazita gratuita si garaj contra cost, doua dulapuri pentru schi cu incalzitoare, inchiriere de echipament de schi, echipament, masini si biciclete etc. Vanzarea biletelor de schi - standard si VIP, direct la receptia hotelului.

SPA & Wellness: Aparthotelul dispune de un centru spa de lux ce ofera piscine bio pentru adulti si copii, cu temperatura apei de 33 grade C, piscina cu sare cu saruri de la Marea Moarta, camera de sare pentru relaxare, camera de gheata, dusuri cu hidromasaj, un hamam, 6 numar de saune si bai de aburi, pat cu apa, baie tangentiala combinata, jacuzzi, solar, manichiura si pedichiura, terapii cosmetice, centru de fitness.

Preturile de la Hotel LUCKY BANSKO SPA & Relax***** includ:
Mancare si bautura:
Mic dejun: 07:00 - 10:30 in timpul saptamanii.
Cina: 18:30 - ora 22:30. Meniu fix cu 3 feluri sau bufet
la bufet pentru minim 50 de persoane la cina, daca optiunea de masa este demipensiune
meniu cu 3 feluri (pentru mai putin de 50 de meseni). Un meniu bogat si variat, cu o gama de: 7 tipuri de salate, 3 tipuri de supe, peste 20 de feluri de feluri principale (mancaruri fara carne, pui, porc si peste) si 7 tipuri de deserturi.
Gratuit la hotel:
Internet Wi-Fi in tot hotelul;
Seif in fiecare camera;
Club pentru copii cu babysitter pentru copii de 3-6 ani.
Centru spa - piscine bio pentru copii si adulti, piscina cu sare cu saruri de la Marea Moarta (de la 8:00 la 21:00), camera de zapada, bai de aburi, saune, sauna IR, dusuri de contrast, centru de fitness (de la 8:00). -21.00); camera de sare (zona de relaxare), construita cu caramizi de sare de Himalaya.
Parcare deschisa cu 50 locuri /pana la epuizarea locurilor/;
Doua dulapuri pentru schi cu incalzitoare pentru echipament propriu;
Transport la si de la lift la fiecare 15 minute /conform programului/; cursuri direct la partiile de schi/dupa program/.
Transport in centrul Bansko si retur - seara conform programului;
Servicii cu plata la hotel:
Bilete de schi si harti, escape rooms din ianuarie pana in martie, masaje, tratamente spa, garaj interior, servicii suplimentare etc.
Pentru copii:
Club pentru copii cu babysitter pentru copii de 3-6 ani /09:00 - 22:00 h/
Serviciu de babysitting platit pentru ingrijire individuala.
Gratuit pentru copii, la cerere prealabila - patuturi, scaun inalt, olita, carucioare, premergatori, suport de infasat scutece, biberon.
Site-ul hotelului: www.luckybansko.bg

Tariful include mic dejun, piscine interioare bio cu utilizare gratuita pentru adulti si copii, piscina cu apa sarata, camera de sare, camera de gheata, saune, bai de aburi si jacuzzi, centru de fitness, Wi-Fi, ingrijire copii pentru copii 3-6 ani de la 8:00 pana la 22:00, depozit schi pentru echipament propriu, transport la prima statie a teleschiului.

Cina de Craciun pe 25.12.2022 inclusa in pret (obligatoriu) - 65,00 Euro per adult / 45,00 Euro per copil (4-11,99).
Cina de Revelion in Restaurantul Principal inclusa in pret (obligatoriu) - 150,00 Euro per adult; 110,00 Euro per copil (12-15,99), 90,00 Euro per copil (4-11,99).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.