Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cascada

   Baile Olanesti

Descriere

Hotelul Cascada are in componenta sa 70 de camere duble, toate avand dotarile impuse de cele trei stele, si anume: baie proprie, TV, frigider, cablu TV, aer conditionat in toate camerele, balcon, internet, incalzire centrala, minibar.
Hotel Cascada, pe langa serviciile de cazare, ofera si servicii de masa. Acesta dispune de un restaurant modern de 200 locuri si de o terasa cu o capacitate de 50 locuri. Bucataria restaurantului prepara pe langa meniurile traditionale si meniuri din bucataria international, iar de la barul restaurantului se poate comanda dintr-o gama foarte variata de bauturi. In cadrul restaurantului functioneaza si o linie de autoservire, deschisa in anumite perioade ale anului.
Datorita pozitionarii sale in zona centrala, Hotelul Cascada ofera acces facil catre obiectivele turistice din statiune (Parcul Unirii cu fantana arteziana muzicala si luminoasa, Aleea Izvoarelor, Biserica lui Horea, Piatra Scrisa, Schitul Bradu si Schitul Comanca) sau din zonele limitrofe (Manastirea Frasinei, Schitul Iezer, Schitul Pahomie, Schitul Saracinesti, s.a.).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.