Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lebada

   Amara

Descriere

Hotelul are o capacitate de cazare de 944 locuri repartizate pe doua corpuri de cazare.
Cele doua corpuri de cazare sunt legate intre ele printr-un corp de legatura structurat pe doua nivele. Parterul cuprinde receptia, un micromagazin si birouri, iar la etaj sunt amplasate trei sali de conferinta cu o capacitate de 80-150 de locuri fiecare, dotate cu mobilier, o biblioteca, un bar de zi, sala de jocuri si internet.
Hotelul dispune de asemenea de o parcare de 100 de locuri imprejmuita si asigurata cu paza non-stop.
Hotelul mai dispune si de 3 sali de restaurant cu o capacitate de 550 de locuri/serie si de asemenea un restaurant cu o capacitate de 50 de locuri recent dat in folosinta, cu mobilier si dotari moderne.
Baza de tratament este modernizata cu aparatura de ultima generatie si deservita de personal de specialitate.
Indicatii terapeutice de cura:
- afectiuni ale aparatului locomotor, reumatism degenerativ, inflamator, articular
- sechele post-traumatice
- afectiuni neurologice periferice (pareze, paralizie, sechele dupa poliomielita)
- afectiuni ginecologice
- afectiuni asociate (dermatologice, endocrine, boli profesionale etc.)
Turistii care solicita tratament trebuie sa prezinte:
- dovada de asigurat (adeverinta de salariat din care sa rezulte ca unitatea a achitat la zi obligatiile la bugetul asigurarilor sociale de sanatate sau cupon de pensie);
- trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist.

Procedurile practicate in baza de tratament sunt urmatoarele: baie jacuzzi cu apa minerala, baie partiala cu apa minerala, baie cu namol la cada, impachetare partiala si totala cu namol, dus subacval, tampoane vaginale, kinetoterapie de grup la bazin, kinetoterapie individuala, curenti diadinamici, ultrasunete, unde scurte, magnetodiaflux, solux cu namol, aerosoli, gimnastica medicala, laser.
Masa este in sistem Pensiune Completa (bonuri valorice).


Documente necesare pentru efectuarea tratamentului: bilet de trimitere de la medicul de famile / medicul specialist card de sanatate activat sau adeverinta de la Casa de Sanatate Judeteana adeverinta de salariat / cupon de pensie / certificat de nastere in cazul copiilorZilele in care se efectueaza proceduri in baza de tratament sunt de Luni pana Vineri

Tratamentul se poate efectua numai in baza biletului de trimitere de la medicul de familieVa rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.