Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL BEACH

   Nisipurile De Aur Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Royal Beach este localizat in Nisipurile de Aur /zona Chaika/la aproximativ 3 km sud de partea centrala a statiunii Nisipurile de Aur.
Plaja: 150-200 m. si 500 m. la plaja abacum. Statie de autobuz la 400 m.
Cazare: Hotelul a fost construit in 1999. Hotelul are 5 etaje si 1 lift. Un total de 28 de camere si 7 apartamente cu un dormitor.
DBL 2+1: 25-29 mp. Aer conditionat, TV, telefon (doar pentru legatura cu receptia si intre camere), mini bar/mini frigider, balcon. Baie cu dus sau cada, uscator de par. Doua paturi obisnuite sau pat dublu. Patul suplimentar este de tip canapea fotoliu extensibil. Capacitate maxima de 3 adulti.
APP 2+1: 42 mp. Un dormitor si un living cu o canapea, impartit printr-o usa. Aer conditionat, TV, telefon (doar pentru conectare la receptie sau intre camere), mini bar/minifrigider/, balcon. Baie cu dus sau cada, uscator de par. Capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adulti cu 2 copii.
Patut pentru copii la cerere, gratuit
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Hotelul nu ofera camere pentru persoane cu dizabilitati.
Curatenie in fiecare zi. Schimbarea prosoapelor si a lenjeriei - dupa fiecare a 3-a noapte.
Despre hotel: biblioteca, seifuri de inchiriat la receptie, lobby bar, piscina exterioara, restaurant, sala de conferinte pentru 80-100 de persoane, mic supermarket in jurul hotelului.
Spa/Wellness: masaje, sauna, baie de aburi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie