Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BERLIN GREEN PARK HOTEL

   Nisipurile De Aur Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Berlin Green Park este situat pe un deal intr-un loc linistit din parc. Hotelul este situat ideal, la doar cateva minute de mers pe jos (300 m) de plaja si portul de iahturi si la 1 km de centrul statiunii.
Facilitati
Construit in 2003, ultima renovare 2015, 6 etaje, 2 lifturi. Restaurant principal, restaurant a la carte din 16.06.2023 pana in 10.09.2023, lobby bar si bar la piscina, bar pe plaja, Wi-Fi gratuit in toate zonele hotelului, ingrijiri medicale.
Cazare
Ora de check-in: 14:00
Ora de check-out: 11:00
Total 200 de unitati.
Camera dubla standard (max 2+1/3 ad) - aprox. 26 mp. Paturi twin sau pat dublu iar patul suplimentar este fotoliu extensibil, balcon.
Apartament (max 4+1) - aprox. 60 mp. Consta dintr-un dormitor separat cu un pat dublu si un living cu canapea extensibila, balcon.
Camera dubla deluxe (max 2+2 sau 3+1) - aprox. 40 mp. Este format din patru paturi separate sau doua paturi duble, balcon.
Toate unitatile sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV prin satelit, dus si uscator de par, balcon, mocheta, Wi-Fi (gratuit).
Copii - scaune inalte si patuturi disponibile (gratuit), spatiu de agrement pentru copii, animatie pentru copii 6 zile pe saptamana - Club pentru copii (program de lucru conform programului), sectiune pentru copii in piscina.
Sport si divertisment
Gratuit
: piscina in aer liber, 1 umbrela de soare si 2 sezlonguri per camera la piscina sau pe plaja din fata Berlin Golden Beach - in functie de disponibilitate, prosoape de plaja, darts, boccia, animatie sportiva (6 zile pe saptamana) zi si seara animatie (6 zile pe saptamana).
Contra cost: sauna.
Animalele de companie nu se accepta
Parcare - cu plata nepazita, taxa suplimentara, locuri limitate.
Gratuit: 1 umbrela de soare si 2 sezlonguri per camera pe plaja din fata Berlin Golden Beach ( in functie de disponibilitate)+ Beach Bar

ALL INCLUSIVE GOLD 2023 :

Programul All Inclusive Gold incepe cu pranzul in ziua sosirii si se termina cu micul dejun in ziua plecarii.

***07:30 - 10:00 - Mic dejun, bufet in restaurantul principal, meniu variat. Micul dejun este in doua schimburi de o ora si cincisprezece minute. Numarul de persoane pentru fiecare tura se stabileste la fata locului in functie de locurile vacante disponibile pentru ziua respectiva.

***12:00 - 14:00 - Pranz, bufet in restaurantul principal, meniu variat, bucatarie internationala: salate, supe, feluri principale, deserturi, fructe. Pranzul este in doua schimburi de o ora. Numarul de persoane pentru fiecare tura se stabileste la fata locului in functie de locurile vacante disponibile pentru ziua respectiva.

***Beach Bar - bauturi de la 10:00 pana la 22:00 (10:00 -16:30 pana la 16.06 si dupa 10.09)
* Timp de lucru in functie de conditiile meteo, barul este inchis pe vreme rea.

***18:00 - 21:00 - Cina, bufet in restaurantul principal, meniu variat, bucatarie internationala, bere locala si vin.
Cod vestimentar pentru cina - pantaloni lungi pentru domni in restaurantul principal. Cina este in doua schimburi de o ora si jumatate. Numarul de persoane pentru fiecare tura se stabileste la fata locului in functie de locurile vacante disponibile pentru ziua respectiva

***Inghetata
- la piscina de la 10:00 pana la 16:00

***Cina in restaurantul a-la-carte
: o data in timpul sejurului (se cere rezervare prealabila cu o zi inainte de cina, locurile sunt limitate). Cod vestimentar pentru cina - pantaloni lungi pentru domni in restaurantul a la carte. 16.06 - 10.09, de luni pana vineri.

***24 de ore - Bauturi alcoolice si racoritoare bulgare, ceai, cafea - 24 de ore la Lobby Bar din Berlin Green Park, in toate celelalte baruri - conform programului de lucru.

***Wi-Fi gratuit in zonele comune si in camere.

***Gratuit: 1 umbrela de soare si 2 sezlonguri per camera pe plaja din fata Berlin Golden Beach ( in functie de disponibilitate)+ Beach Bar

Purtarea unei bratari este obligatorie pentru oaspete in regim All Inclusive Gold.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie