Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BERLIN GOLDEN BEACH

   Nisipurile De Aur Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Berlin Golden Beach este situat in partea de nord a statiunii Nisipurile de Aur, direct pe nisipurile albe de pe coasta Marii Negre si in apropierea portului de iahturi.
Facilitati:
Complex hotelier modern, renovat in 2015, cu patru blocuri - bloc A - bloc 11 etaje, bloc B - 6 etaje, bloc C - 5 etaje, bloc D-10 etaje, magazin de cadouri, serviciu de spalatorie cu calcat (pachet), Wi -Fi (gratuit) in zonele comune, restaurant principal cu terasa insorita, restaurant a la carte, birou de schimb valutar, lobby bar, bar pe plaja, bar la piscina, plaja cu nisip in fata hotelului.
Cazare:
Check-in - dupa ora 14:00
Check out - pana la ora 11:00
In total 410 unitati.
DBL promo park/ssv (min/max.2+0) - aprox. 23 mp; Paturi twin in DBL promo vedere laterala la mare, pat dublu in DBL promo vedere la parc.
Double standard rooms (max 2+1, 3 ad) - aprox. 23 mp. Paturi twin sau duble si fotoliu extensibil, balcon.
Apartments (min. 2+1, max 2+3) - aprox. 60 mp. Dormitor cu pat dublu si living cu canapea extensibila, balcon. Posibilitate de cazare pentru 4 adulti si 1 copil.
Double deluxe side sea view block B and block C (max 2+2, 3 ad) - aprox. 26 mp. Paturi twin sau duble si canapea extensibila pentru doi copii, balcon.
Studio sea side view block B (min 1+2/max 2+2, 4 +0) - aprox. 40 mp. 4 paturi separate, 1 unitate.
Toate camerele au aer conditionat, telefon, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, uscator de par, dus sau cada, balcon mobilat cu masa si scaune.
Copii: gratuit patut si scaun pentru copii, spatiu de agrement pentru copii, mini discoteca (4-12 ani) de 6 ori pe saptamana, animatie pentru copii 6 zile pe saptamana, sectiune pentru copii in piscina.
Cu taxa suplimentara: masaj, sauna, minibar (la cerere), check-in devreme si check-out tarziu (in functie de disponibilitate).
Animalele de companie nu sunt permise.
Este disponibila o camera pentru persoane cu dizabilitati, dar nu are balcon.
Parcare disponibila contra cost, nepazita, cu locuri de parcare limitate.

ALL INCLUSIVE GOLD 2023:

*Programul All Inclusive Gold incepe cu pranzul in ziua sosirii si se termina cu micul dejun in ziua plecarii.
*Mic dejun bufet in restaurantul principal (07:30 - 10:00), meniu variat, in doua ture a cate 1h15min fiecare.
*Pranz bufet in restaurantul principal (12:00 - 14:00 ), meniu variat, bucatarie internationala: salate, supe, feluri principale, deserturi, fructe, in doua schimburi a cate 1h fiecare.
*Beach Bar - bauturi de la 10:00 pana la 22:00 (10:00 -16:30 pana la 16.06 si dupa 10.09)
* Timp de lucru in functie de conditiile meteo, barul este inchis pe vreme rea.
*Cina bufet in restaurantul principal (18:00 - 21:00),, meniu variat, bucatarie internationala. Bere la halba si vin. Cina se tine in doua schimburi de 1 ora. 15 minute.
Cod vestimentar pentru cina - pantaloni lungi pentru domni in restaurantul principal.
*Bauturi - 24 de ore - bauturi alcoolice si racoritoare bulgare, ceai, cafea - 24 de ore la lobby bar din Berlin Golden Beach, in toate celelalte baruri - conform programului de lucru. Bauturi alcoolice locale - bere si vin.
*Inghetata langa piscina - in fiecare zi de la 10:00 pana la 16:00
Mese suplimentare din 16.06. pana la 10.09. bufet de pranz langa piscina de la 11:00 pana la 16:00
Delicii dulci din 16.06. pana la 10.09 intre orele 15:00 - 17:00
*Cina la restaurant a la carte cu meniu fix, minim 5 nopti (din 16.06.2023 pana in 10.09.2023 si de luni pana vineri) - o data pe sejur, in functie de disponibilitate. Este necesara rezervarea in avans, iar rezervarile sunt acceptate in ziua anterioara in ziua urmatoare. (locuri limitate).

Sport si divertisment incluse:
Utilizarea gratuita a piscinei in aer liber, a umbrelelor de soare si a sezlongurilor din jurul piscinei hotelului (in functie de disponibilitate);
Prosoape de piscina;
Utilizarea gratuita a unei umbrele de soare si a doua sezlonguri per camera pe plaja (disponibilitate limitata in anumite perioade ale zilei)
*Sezlongurile si umbrela sunt incluse in pret pentru oaspetii care platesc integral!
Animatie sportiva, program de animatie de zi si de seara;
Wi-Fi gratuit in zonele comune si in camere
Seif - gratuit.

*Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica programul de lucru al facilitatilor. Purtarea unei bratari este obligatorie pentru oaspete in regim All inclusive Gold.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie