Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STEIGENBERGER ALCAZAR

   Sharm El Sheikh


Descriere

Steigenberger Alcazar se afla in Golful Nabq, la mai puțin de zece minute distanță de Aeroportul Internațional Sharm El-Sheikh, avand o amplasare excelenta. Acest hotel impresionant de cinci stele se intinde pe o suprafata de 35.000 mp si are propria sa plajă privată. Drepturile A la carte pentru oaspeți vor fi gratuite de trei ori (de 3 ori) numai pe sejur (pe săptămână), în loc să fie deschise zilnic. Superb - 9.4 Booking.com

Localizare

Situat la 17 km de aeroport, la 30 km de Naama Bay si 40 km de Orasul vechi, in Nabq, pe malul marii.

 

Facilitati hotel

Hotelul a fost deschis in anul 2017 si are 14 cladiri cu cate trei nivele. Printre facilitatile hotelului se numara piscine, plaja private, animatie, sapte restaurante, cinci baruri, centru spa. Activitati sportive: mini fotbal, darts, clase de yoga, terenuri de sport, sporturi acvatice.
Internet wireless este disponibil gratuit in hotel.

 

Facilitati camere

Camerele sunt echipate standard cu televizor, minibar, aer conditionat, facilitati pentru preparerea ceaiului si cafelei, telefon, seif, halat si papuci de baie.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.