Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SHERATON SHARM HOTEL RESORT VILLAS & SPA

   Sharm El Sheikh


Descriere

Hotelul Sheraton Sharm este situat pe Coasta Al Pasha de pe malul estic al celui mai sudic punct al Peninsulei Sinai, unul dintre cele mai frumoase recife de coral și oferă vedere la renumitele locații pentru scufundări și snorkelling. Bine - 7.3 Booking.com SPA, jacuzzi, saună și centrul de mesaje din proprietate funcționează în mod normal și nu există nicio renovare. Piscina Aqua medic este scoasă din funcțiune.

Localizare

Hotelul se află la 5 km de localurile de noapte din Golful Na’ama și la 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional din Sharm El Sheikh.

Facilitati Hotel

Hotelul are o plajă privată cu o lungime de 800 de metri, o piscină în aer liber, o piscină de sărituri și o piscină pentru copii, un centru spa și 1 restaurant principal, White Cruiser, cu specific internațional, care organizează seri tematice și oferă mese tip bufet pe tot parcursul zilei, 3 baruri care servesc cocktailuri răcoritoare și gustări ușoare și Layalina Oriental Cafe, care oferă băuturi orientale și shisha. Toate barurile și cafeneaua beneficiază de vedere la mare și la peisajul minunat.

Facilitati Camere

Hotelul Sheraton Sharm Main Building, de 5 stele pune la dispoziție 300 de camere și suite superioare, cu TV prin satelit, zonă de relaxare mare cu birou și minibar. Toate camerele și suitele au o suprafață generoasă și permit amplasarea unui pat suplimentar, iar unele camere sunt comunicante. Toate camerele au balcon sau terasă privată cu vedere spectaculoasă la plajă și la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.