Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL SAVOY SHARM EL SHEIKH

   Sharm El Sheikh


Descriere

Hotelul Royal Savoy se află în centrul Pieţei Soho şi oferă acces gratuit la internet WiFi în toate zonele, o plajă privată, 3 piscine şi un bar pe plajă. La cerere sunt disponibile facilităţi de snorkeling şi de scufundări.

Localizare

Hotelul Royal Savoy se află la doar 5 km de Aeroportul Internaţional Sharm el-Sheikh. Centrul staţiunii Sharm el-Sheih este la doar 10 minute de mers cu maşina.

Facilitati Hotel

Centrul spa de la Savoy are mai multe camere de masaj, baie de aburi, saună, cadă cu hidromasaj şi zonă de relaxare pe acoperiş, cu umbrele de soare. Acesta oferă tratamente pe bază de plante, uleiuri esenţiale pure şi produse din Egipt.

Oaspeţii de la Savoy se pot relaxa în lounge-ul privat exclusivist, care oferă mic dejun continental, gustări şi tartine asortate pe tot parcursul zilei. Cele 6 restaurante şi 8 baruri ale proprietăţii oferă o mare varietate de preparate culinare.

Facilitati Camere

Hotelul Royal Savoy oferă camere, suite şi vile luxoase, cu aer condiţionat şi TV cu plasmă cu canale prin satelit. Vilele au piscină privată şi grădină. Fiecare include baie cu finisaje din marmură şi balcon sau patio cu vedere la grădinile amenajate ale hotelului sau la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.