Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIXOS SHARM EL SHEIKH

   Sharm El Sheikh


Descriere

Complexul Rixos Sharm El Sheikh se află la malul mării și este înconjurat de palmieri. Proprietatea oferă WiFi gratuit în toate zonele, plajă cu nisip, 11 piscine, 7 restaurante à la carte și 5 baruri. Servicii private de majordom sunt disponibile pe plaja privată și la corturile semi-deschise de lângă piscină la un cost suplimentar. Superb - 9.2 Booking.com

Localizare

Golful Naama și promenada sunt la 22 km de Rixos Sharm El Sheikh. Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh este la 8 km.

Facilitati Hotel

Oaspeții pot să savureze fructe de mare și mâncăruri autentice din bucătăria turcă și japoneză la Lalezar, Sakura și Hatmehit. Restaurantul Callaina oferă meniu à la carte cu mâncăruri italiene, iar Papyrus servește mâncăruri orientale. Proprietatea pune la dispoziție și restaurant indian și chinezesc. Complexul are opțiuni de divertisment în timpul serii, cum ar fi club de noapte, discotecă și club de noapte în aer liber pe plajă.

Centrul spa de la Rixos oferă o gamă de opțiuni de relaxare, inclusiv masaje corporale complete și tratamente faciale. Complexul are și sală modernă de sport, cu echipament cardiovascular ultramodern. Proprietatea oferă 3 tobogane de apă.

Oaspeții pot opta pentru o gamă de activități sportive, cum ar fi tenis, tenis de masă și volei pe plajă. Activitățile oferite de complex includ darts, biliard și snorkelling. Copiii se pot juca la Rixy Kids.

Facilitati Camere

Toate camerele de la Rixos au balcon sau terasă cu vedere la mare, grădină sau piscină. Fiecare cameră oferă TV cu ecran plat, minibar, dulap și telefon. Unele camere includ zonă spațioasă de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.