Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIXOS PREMIUM SEAGATE

   Sharm El Sheikh


Descriere

Înconjurat de palmieri, acest complex luxos de 5 stele este situat pe malul mării în Sharm El Sheikh. Având o plajă privată și un parc acvatic, Rixos Seagate Sharm oferă un concept Ultra All Inclusive. Oaspeții vor găsi aici 8 piscine, printre care una interioară, 6 restaurante à la carte și 9 baruri. În întreaga proprietate este disponibil WiFi gratuit. Superb - 9.3 Booking.com

Localizare

Aeroportul internațional Sharm El Sheikh este situat la 9 km de Rixos Seagate Sharm. Oaspeții pot face cumpărături la centrul comercial Naa’ma Bay, aflat la 18 km.

Facilitati Hotel

Complexul pune la dispoziție 6 restaurante à la carte, 1 restaurant tip bufet, un VIP Executive Lounge, corturi cu mâncare pe plajă și 9 baruri care servesc băuturi alcoolice de import. Centrul spa de la Rixos oferă o gamă largă de opțiuni de relaxare, printre care masaje corporale, tratamente faciale, baie turcească, baie de aburi, salon de terapie, un centru de înfrumusețare și o zonă spa destinată doamnelor. Există de asemenea o sală de sport modernă, dotată cu aparate cardiovasculare de ultimă generaţie.

La Rixos Seagate Sharm-Ultra All Inclusive veți găsi și un teren de tenis. Printre alte facilități oferite de proprietate se numără un club de noapte, un depozit de bagaje și diverse magazine. La proprietate şi în împrejurimi puteți desfășura o varietate de activităţi, inclusiv scufundări, snorkelling și fotbal pe plajă. Complexul găzduiește un club pentru copii, Rixy Club, cu camere de joacă spaţioase, restaurant special pentru copii și 2 piscine pentru copii. Există și un club pentru adolescenți, destinat copiilor cu vârsta peste 13 ani.

Facilitati Camere

Toate camerele au un balcon sau o terasă cu vedere la piscină ori la grădină. Fiecare include un TV cu ecran plat, o cutie de valori și un minibar reaprovizionat gratuit în fiecare zi. Baia este dotată cu duş, cadă şi papuci.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.