Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RENAISSANCE GOLDEN VIEW BEACH

   Sharm El Sheikh


Descriere

Renaissance Sharm El Sheikh este un complex de lux, situat la 350 de metri de plajă. Oaspeții pot face scufundări în Marea Roșie. Accesul WiFi este gratuit în toate zonele publice ale complexului.

Localizare

Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh este situat la 22 de minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Complexul găzduiește restaurantul principal tip bufet Coast, restaurantul Calamari Seafood Market, restaurantul italian Ristorante La Casa Pizza & Pasta și 4 baruri. Barul The View de pe plajă are ring de dans și DJ. Seara, sunt organizate programe de divertisment.

Complexul oferă multe facilități și activități, inclusiv 4 piscine, dintre care una încălzită pe timpul iernii. Proprietatea are un centru de scufundări, o sală de gimnastică, un centru spa, un loc de joacă pentru copii și un club pentru copii. Oaspeții pot participa la ședințe de stretching pe plajă. De asemenea, există săli de conferințe și evenimente.

Facilitati Camere

Acest complex oferă 384 de camere și suite de nefumători, dotate cu TV cu ecran plat de 42 inch cu sistem IPTV complet, facilități de ceai și cafea, minibar disponibil contra cost, masă cu fier de călcat, birou cu scaun și internet de mare viteză, accesibil la un cost suplimentar. Oaspeții pot solicita suite și camere comunicante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.