Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REEF OASIS BLUE BAY RESORT & SPA

   Sharm El Sheikh


Descriere

Proprietatea elegantă Reef Oasis Blue Bay este un complex ultra all inclusive, de 5 stele, situat în Sharm el-Sheih, la 2 km de renumitul golf Naama și la 5 km de aeroport. Proprietatea pune la dispoziție zonă de plajă privată, parc acvatic și piscină în aer liber. Accesul la internet WiFi este gratuit în zonele publice. Hotelul nu organizeaza cine festive de Craciun si Revelion!

Localizare

Hotelul este situat la 2 km de renumitul golf Naama și la 5 km de aeroport.

Facilitati Hotel

Proprietatea pune la dispoziție zonă de plajă privată, parc acvatic și piscină în aer liber. Accesul la internet WiFi este gratuit în zonele publice.

Restaurantele oferă mâncăruri și băuturi. Puteți să savurați gustări la micul dejun și prânzuri ușoare la barul Leisure Pool și barul de pe plajă. Barul pescăresc oferă băuturi la piscina infinită până la apusul soarelui. Sala de mese principală Bay View servește o gamă largă de mâncăruri la bufetele de mic dejun, prânz și cină. Restaurantul Italian este disponibil prin intermediul programului de rezervare. Zona Galeria și barul Pub sunt deschise nonstop și oferă sandvișuri și meniu de băuturi.

Complexul are piscină cu zonă cu hidromasaj și tobogane de apă, piscină pentru copii și piscine infinite cu zonă cu hidromasaj, precum și plajă cu 3 Jacuzzi®.

Facilitati Camere

Toate camerele de la Reef Oasis au aer condiționat și baie privată. Înregistrarea are loc în holul principal, cu design și sunete de fântână de lux. Complexul oferă zonă de bun venit, cu băuturi de bun venit servite la sosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.