Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NOVOTEL SHARM EL SHEIKH PALM

   Sharm El Sheikh


Descriere

Acest hotel este situat in Golful Naama din Sharm El-Sheikh si pune la dispozitie o plaja privata, cinci piscine şi camere cu aer condiţionat şi TV prin satelit. Bine - 7.8 Booking.com

Localizare

Novotel Sharm El-Sheikh se află la mai puțin de 10 km de Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh, in Golful Naama din Sharm El-Sheikh.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispoziţie trei restaurante, cu specific local si international. Restaurantul Al Dente are vedere la Marea Rosie si este specializat în bucataria italiana, iar Barul Bedu oferă program de divertisment live. Printre facilitatile oferite de hotel se numara centrul spa (la Novotel Beach), piscine exterioara (dintre care una incalzita pe timp de iarna), activitati sportive. 
Internet wireless este disponibil gratuit in unele zone ale hotelului.

Facilitati Camere

Camerele de la Novotel Sharm el-Sheikh au pardoseala cu gresie si mobilier elegant si sunt echipate cu minibar si faciliati pentru prepararea de ceai si cafea. Camerele au balcon sau terasa. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.