Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOVENPICK RESORT SHARM EL SHEIKH

   Sharm El Sheikh


Descriere

Mövenpick Resort oferă 5 piscine private, punctul culminant fiind piscina infinită luxoasă. Camerele au aer condiţionat şi oferă vedere panoramică la Golful Naama. De asemenea, hotelul are 4 restaurante, 4 baruri şi cafenea. Bine 7.7 Booking.com Incepand cu Iunie 2022 hotelul va intretine lucrari de renovare asupra camerele oaspeților, zona Lobby-ului și unele infrastructuri conexe.

Localizare

Mövenpick Sharm El-Sheikh este situat convenabil, la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Sharm El-Sheikh şi de centrul oraşului.

Facilitati Hotel

Restaurantul El Kababgy oferă preparate culinare din bucătăria orientală şi egipteană, iar La Brise oferă o varietate de fructe de mare şi preparate la grătar. Rangoli serveşte preparate din bucătăria indiană. Restaurantul Liwa serveşte preparate internaţionale pe terasa cu vedere la Marea Roşie.

Oaspeţii de la Sharm Mövenpick pot beneficia de un masaj relaxant sau pot vizita centrul de fitness, care include echipamente pentru antrenament cardio. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie un teren de tenis şi cadă cu hidromasaj. Printre activităţile de agrement disponibile în apropiere se numără scufundări, snorkelling şi echitaţie. Iubitorii de cai vor găsi în cadrul complexului un paradis al echitației, cu vedere uimitoare la deșert și la mare, unde sunt oferite diferite tipuri de excursii pe plajă și în deșert, atât pentru călăreții începători, cât și pentru cei experimentați.

Facilitati Camere

Toate cele 302 de camere sunt dotate cu grijă, cum ar fi meniurile de perne și halate de baie, precum și acces gratuit la internet WiFi și balcoane. Alte facilități disponibile pentru oaspeți includ room service 24 de ore, TV cu ecran plat și minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.