Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARINA SHARM HOTEL (Ex. HELNAN MARINA)

   Sharm El Sheikh


Descriere

Cu vedere la o plajă privată şi la apele turcoaz ale golfului Naama, hotelul Marina Sharm oferă camere spaţioase, cele mai multe cu balcon privat. Are 2 piscine în aer liber şi un centru de wellness. Bine 7.4 Booking.com

Localizare

Marina Sharm se află la 11 km de Aeroportul Internaţional din Sharm El Sheikh, la 7 km de Piaţa Veche şi la 15 minute de mers cu maşina de centrul oraşului.

Facilitati Hotel

Opţiunile de luat masa de la Marina Sharm includ restaurantul cu fructe de mare Mermaid, care serveşte şi preparate din bucătăria italiană. Barul de pe plajă oferă cocktailuri, băuturi răcoritoare şi spectacole de muzică live.

Oaspeţii cazaţi la Marina Sharm pot rezerva un masaj revigorant sau se pot relaxa în piscina spa, la hamam sau în saună. În plus, hotelul are un loc de joacă pentru copii, precum şi o sală de jocuri cu mese de biliard.

Recepţia este deschisă nonstop.

Facilitati Camere

Toate camerele acestui hotel de 4 stele au ferestre din podea până în tavan şi mobilier modern. Sunt dotate cu aer condiţionat, minibar şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Toate camerele se bucură de vedere la Marea Roşie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.