Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AURORA ORIENTAL

   Sharm El Sheikh


Descriere

Aurora Oriental Resort are vedere la Insula Tiran și se află la aproximativ 25 de minute de mers cu mașina de Golful Naama. Bine 7.4 Booking.com

Localizare

Hotelul este situat pe malul marii, la 3 km de aeroport, la 19 km de Naama Bay si la 20 km de centrul vechi al orasului Sharm El Sheikh. Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh se afla la 11 km distanta.

 

Facilitati hotel

Complexul dispune de urmatoarele servicii si facilitati: doua restaurante (dintre care unul a la carte), receptie deschisa 24 de ore, cafenea, trei baruri, piscina, centru spa (sauna, fitness, jacuzzi, masaj – unele servicii contra cost), spectacole si programe de animatie, club de noapte, activitati sportive (volei pe plaja, darts, aerobic), loc de joaca si activitati pentru copii.

 

Facilitati camere

Hotel Aurora Oriental Resort Sharm El Sheikh dispune de 272 de camera, situate intr-o cladire cu parter si doua etaje. Camerele sunt spatioase si dotate cu: baie cu dus sau cada, aer conditionat, televizor, telefon, seif (contra cost), minibar (contra cost), balcon sau terasa.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.