Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PICKALBATROS ROYAL MODERNA RESORT - SHARM EL SHEIKH

   Sharm El Sheikh


Descriere

Situat pe malul mării, cu o plajă privată cu nisip, Albatros Resort are o zonă de piscină în aer liber cu vedere la plajele aurii din golful Nabq. Pune la dispoziție camere spațioase, cu balcon privat mobilat. Parcarea privată este gratuită. Hotelul este bazat pe un concept all inclusive. Hotel oferă un parc acvatic (inclusiv pentru copii). Există 11 piscine în aer liber. Este disponibil WiFi în întreaga proprietate. Există un parc acvatic cu 24 de tobogane, dintre care 5 pentru adulți. Hotelul oferă 8 restaurante, inclusiv un meniu à la carte. Copiii se pot bucura de filme de animație la cinematograful în aer liber pentru copii. Pentru a se relaxa, oaspeții se pot întinde pe unul dintre șezlongurile de lângă piscină și se pot bucura de o băutură rece sub soarele egiptean. Hotelul are o recepție deschisă nonstop, unde personalul poate ajuta la organizarea de activități în regiune, cum ar fi scufundări, ciclism sau închiriere de scutere. Restaurantul proprietății servește mese rafinate în interior și în aer liber seara. Proprietatea servește în fiecare dimineață un mic dejun tip bufet. Oaspeții se pot bucura de o experiență culinară autentică orientală, asiatică și germană la restaurantele Mediterranean, Zum Kaiser, L'Asiatique, L'Asiatique și Club Mac. Oaspeții se pot bucura de specialități de cafea și ciocolată nonstop la Columbus” Café, și de diverse băuturi la Olympus Bar, barul din hol, Active pool Bar, Aqua Park Bar, Beach Bar, Terrace Bar, Irish Pub, Sports Bar.

Localizare

Situat pe malul mării, cu o plajă privată cu nisip, Albatros Resort are o zonă de piscină în aer liber cu vedere la plajele aurii din golful Nabq.

Albatros Moderna se află la 17 km de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh.

Facilitati Hotel

Pentru a se relaxa, oaspeții se pot întinde pe unul dintre șezlongurile de lângă piscină și se pot bucura de o băutură rece sub soarele egiptean. Hotelul are o recepție deschisă nonstop, unde personalul poate ajuta la organizarea de activități în regiune, cum ar fi scufundări, ciclism sau închiriere de scutere.

Restaurantul proprietății servește mese rafinate în interior și în aer liber seara. Proprietatea servește în fiecare dimineață un mic dejun tip bufet.

Oaspeții se pot bucura de o experiență culinară autentică orientală, asiatică și germană la restaurantele Mediterranean, Zum Kaiser, L'Asiatique, L'Asiatique și Club Mac.

Oaspeții se pot bucura de specialități de cafea și ciocolată nonstop la Columbus” Café, și de diverse băuturi la Olympus Bar, barul din hol, Active pool Bar, Aqua Park Bar, Beach Bar, Terrace Bar, Irish Pub, Sports Bar.

 

Facilitati Camere

Oaspeții de la Royal Albatros Moderna - Aqua Park sunt cazați în camere luminoase și moderne, decorate cu o zonă de relaxare și ferestre mari care se deschid spre balcon. Camerele au baie privată cu facilități moderne de duș. Toate camerele au balcon sau terasă, cutie de valori și minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.