Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Caldera's Dolphin

   Megalohori


Descriere

Hotelul este localizat in Megalochori, la 6 km de capitala Fira si 3km de renumita plaja rosie. Prin pozitia excelenta si serviciile oferite hotelul promite o vacanta de neuitat tuturor turistilor.

Localizare

Caldera's Dolphin Suites este situat in satul Megalochori, in Santorini, la o distanta de 6 km de capitala Fira, la 7 Km de aeroport,  la distanta de 3 Km de celebra  Plaja Rosie si la 4 Km de Plaja Perivolos.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor terasa cu vedere catre Caldera, cu piscina incalzita si sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja, bar la piscina, restaurant interior la piscina, parcare privata gratuita, receptie 24 ore, Wi-Fi gratuit in camere si toate zonele publice, serviciu de transfer gratuit la plaja Perivolos si orasul Fira, sezlonguri gratuite si umbrele la plaja Perivolos pentru oaspetii hotelului, servicii zilnice de menaj.

Facilitati camera

Toate camerele au decor modern si sunt dotate cu TV, uscator de par, aer conditionat, articole de toaleta, telefon, seif, baie cu dus sau cada, papuci, facilitate pentru preparare ceai/cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Restaurant
Parcare
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )