Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Olympic Star Beach Hotel


Descriere

Locatie: Hotelul Olympic Star este situat in statiunea Nei Pori, chiar in fata marii, la poalele Muntelui Olimp. Pozitionarea hotelului ofera acces rapid la situl arheologic Dion, in oraselul de munte Litochoro si la Muntele Olimp.

Facilitati camere: Hotelul ofera cazare in camere single, duble, triple, camere duble superior (family room) si junior suites. Toate camerele au in dotare: aer conditionat, chicineta, baie cu dus, uscator de par, internet Wi-Fi, ceas, frigider, seif, TV si balcon.
Camera dubla superior (family room) este formata din 3 paturi single si canapea.
Junior suite ofera un pat dublu si 2 canapele extensibile, papuci de casa, halat de baie, jacuzzi si DVD.

Facilitati hotel: receptie 24 de ore, seif la receptie, camera de bagaje, lift, facilitati speciale pentru persoane cu dizabilitati, fax, internet Wi-Fi, parcare, serviciu de inchirieri biciclete si auto, masa de ping-pong.
Locul de joaca pentru cei mici dispune de leagane, trambuline, balansoare.
Va puteti relaxa cu o bautura la bar, iar restaurantul va ofera diferite preparate gustoase din bucataria mediteraneana si internatioanala.
Plaja hotelului ofera teren de fotbal si volei pe nisip, loc de joaca pentru copii, 2 beach baruri cu o multime de sezlonguri si umbrelute. Animalele de companie sunt acceptate la cerere.

Distanta de plaja: 20 m
Distanta de centru: 850 m

Check in: 14:00
Chek out: 11:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie