Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ioni Hotel


Descriere

Localizare hotel: Hotelul Ioni este situat in centrul statiunii Paralia Katerini, la doar cativa metrii de plaja. Hotelul Ioni se evidentiaza de celelalte hoteluri, prin gradina sa, fiind singurul hotel din statiune cu spatiu verde amenajat.

Facilitati camere: Hotelul ofera cazare in 24 de camere single, duble si triple, toate mobilate modern si cu bun gust.
Pentru oaspetii care doresc sa savureze miscarea si viata care exista in perioada lunilor de vara in statiune, sau vor sa se relaxeze admirand marea albastra, camerele cu vedere la mare le stau la dispozitie.
Pentru oaspetii care doresc sa se bucure de clipe de liniste, odihna si meditatie, camerele cu vedere la gradina sunt ideale.
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat/ incalzire, TV cu satelit, frigider tip minibar, telefon, baie cu dus, uscator de par, balcon.

Facilitati camere: receptie, gradina, facilitati pentru persoanele cu handicap, lift, seif, internet Wi-Fi Micul dejun se serveste tip bufet, in salonul hotelului.
Cina se serveste la Restaurantul Hotelului Regina Mare - 50 m distanta.

Distanta fata de plaja: 10 m
Distanta fata de centru: 0 m
Aeroport: 100 km
Autogara: 8 km
Statie autobuz: 25 m

check in: incepand cu ora 14:00
check out: pana la ora 11:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie