Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Platon Hotel


Descriere

Locatie: Hotelul Grand Platon este amplasat intr-o zona linistita la intrarea in statiunea Paralia Katerini, la 100 m de plaja.

Facilitati camere:
Hotelul ofera cazare in 77de camere standard si superioare, 2 suite cu jacuzzi si hidromasaj, 4 camere de familie cu doua dormitoare si jacuzzi, 3 suite junior cu Camerele standard sunt localizate in cea mai mare parte in grupul de Bloc Anexe.Toate camerele au in dotare: aer conditionat, TV, frigider, seif, baie cu dus sau cada, balcon cu vedere spre piscina sau gradina.

Facilitati hotel:
receptie 24 de ore, internet, lift, gradina, parcare, minimarket, loc de joaca pentru cei mici, sala de evenimente.Accepta animalele de companie.


Hotelul are in dotare piscina pentru copii, piscina pentru adulti, ce este prevazuta cu hidromasaj, sezlonguri si umbrele.
Taverna hotelului, Zorbas, serveste o gama larga de mancaruri grecesti. Barul de la piscina serveste cocktailuri si bauturi racoritoare si alcoolice. Dimineata hotelul isi astepata oaspetii cu un mic dejun bogat.
Bauturile de marca nu intra in programul All Inclusive!

Distanta de plaja: 300 m
Distanta de centru: 1 km

Check in: 14:00
Check out: 11:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie