Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Europe

   Paralia Katerini Vezi locatia pe harta


Descriere

Cu o experienta de 30 de ani in turism, hotelul Europe este unul dintre cele mai elegante hoteluri din Paralia. Recent renovat intr-un stil modern, hotelul si personalul calificat al acestuia asigura echilibrul delicat intre servicii de inalta calitate si preturi accesibile.

Localizare

Situat la 50 m de plaja, hotelul Europe se afla in Paralia, la 8 km de Katerini.

Facilitati hotel

Oaspetii se pot bucura de micul dejun in restaurantul hotelului printr-un bufet bogat . Delicatese a la carte la pranz  si pentru cina exista o mare varietate de salate, aperitive calde, mancaruri rafinate  si preparate din bucataria internationala, cu o alegere intre doua meniuri principale diferite. Placerea continua cu bauturi, cafea  si vin la barul hotelului. Gradina verde de pe acoperisul hotelului a fost creata pentru relaxare. Va puteti bucura de o varietate de cafele, inghetata, cocktailuri exotice si bauturi, plaja si relaxare, cu o carte in sezlonguri noastre.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 36 camere (single-dublu-triplu si de familie). Fiecare camera are un balcon, satelit TV, radio, frigider, telefon, seif, aer conditionat, caldura centrala,  baie, uscator de par si WiFi (acces gratuit la internet).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Rent-a-car
Bar
AC ( aer conditionat )
Camere nefumători

Locatie