Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maritim Crystals Beach Hotel (Grand Bay)


Descriere

Hotelul Maritim Crystals Beach, modern de 4 stele, este situat idilic in Belle Mare, pe coasta de est din Mauritius. Inconjurat de un peisaj superb, se intinde direct pe una dintre cele mai frumoase plaje de pe insula - pe celebra plaja lunga, alba, cu nisip Palmar / Belle Mare, care are aproximativ un kilometru lungime. Acest hotel international de pe plaja, cu o atmosfera relaxata este exceptional de potrivit pentru turistii iubitori de plaja, pasionati de sporturi nautice si, de asemenea, pentru o vacanta impreuna cu intreaga familie.

Facilitati camere

Hotelul are 234 de camere luxoase de minim 50 mp, inclusiv camere Deluxe Family spatioase de 95 mp, cu un living mare, camera separata pentru copii si baie mare cu dus larg deschis si cada. 
Camerele si apartamente moderne, sunt toate orientate spre mare, proiectate meticulos la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste confortul si echipamentul pentru a se potrivi nevoilor calatorilor de agrement si de afaceri. 
Cele are 234 de camere si apartamente impartite in 3 categorii: 190 camere superioare, 29 de apartamente Junior, 15 camere Deluxe Family. 
Toate includ balcon sau terasa privata cu vedere la laguna turcoaz, ideale pentru a va bucura de atmosfera tropicala a insulei.

 

Facilitati hotel

Hotelul Maritim Crystals Beach Mauritius este o proprietate eleganta si contemporana, cu o arhitectura, un design interior si un concept inspirat de trestia de zahar.  
Hotelul ofera o gama fabuloasa de restaurante si o gama infinita de delicii culinare, de la bucatarie internationala la bucatarie asiatica, de la bufet la restaurante rafinate „a la carte” si de la atmosfera relaxata la atmosfera rafinata. 
Maritim Crystals Beach Hotel Mauritius ofera, de asemenea, o gama larga de facilitati de agrement si recreere, inclusiv doua piscine cu doar una incalzita si cealalta cu jacuzzi pentru adulti si o piscina pentru copii de 50 cm adancime, care are vedere la laguna tropicala si Aqualand (NOU ) cu cinci tobogane de apa (2 Giants si 3 mini) si o selectie cuprinzatoare de sporturi pe uscat si acvatice, inclusiv volei pe plaja, aquagym, centre de scufundari si kite surf la fata locului, pentru a numi doar cateva. Exista un club profesional Ti Dodo pentru copii cu varste intre 3 si 12 ani si un club pentru adolescenti, un centru de fitness si un fabulos centru de wellness si ingrijire a frumusetii, cu brandul francez de spa de aromoterapie Décléor, pentru ritualuri faciale, toate combinandu-se pentru a asigura relaxarea suprema si o vacanta memorabila pentru toate varstele.  
Exista 3 baruri, dintre care unul este situat chiar pe plaja, permitand oaspetilor sa se relaxeze. 

Localizare

Acest hotel este situat aproape de plaja cu nisip. Atractiile, situate la 6,8 km de cazare, includ Sagar Shiv Mandir. Sagar Shiv Mandir este un templu hindus aflat pe insula Goyave de Chine, Poste de Flacq. El se afla in partea de est a insulei Mauritius. Este un locas de cult pentru hindusi stabiliti in Mauritius si este vizitat si de turisti. O calatorie de 10 minute cu masina va poate duce la Trou d'Eau Douce Wharf. Trou d’Eau Douce este un sat de pescari situat in partea de est a insulei. Cu frumusetea stradutelor sale, a colibelor din tabla ondulata, a plajei si, desigur, a locuitorilor sai, Trou d’Eau Douce este un loc captivant. Fiind un sat de pescari, este foarte comun ca pescarii sa fie intalniti la statia de debarcare a pestilor. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie