Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THB MARIA ISABEL - ADULTS ONLY -

   Can Picafort


Descriere



Localizare

Hotelul este situat la 250 m de plaja, in districtul Las Maravillas, la 8 km de orasul Palma, la 3 km de aeroport si la doar cativa pasi de centrul comercial.

Facilitati hotel

Hotelul ofera servicii de calitate si un personal ospitalier care vor raspunde nevoilor clientilor cu promptitudine, asigurand astfel o vacanta de neuitat. Oaspetii se vor putea bucura de saloanele spatioase, terase si gradini, receptie, 3 lifturi, salon Tv, rent a car/rent a bike, exchange si sauna, camera pentru bagaje, restaurant cu meniuri vegetariene si internationale, snack-bar, show culinar, conexiune la internet, spalatorie, asistenta medicala, aer conditionat, lift, parcare, camera de jocuri; nu foarte departe de hotel, puteti gasi facilitati pentru tenis si mini-golf, sala de jocuri (biliard , ping-pong), sau calarie. Atractie turistica majora pentru vizitatori este plaja de nisip echipata cu umbrele si sezlonguri.

Facilitati camere

Cele 132 de camere sunt modern, frumos decorate si dotate cu baie proprie cu cabina de dus,Tv-satelit, aer conditionat, telefon cu apelare directa, incalzire centralizata, seif, baie completa, terasa si vederea la mare ( majoritatea camerelor).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )