Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THB GRAN PLAYA - ADULTS ONLY -

   Can Picafort


Descriere

Situat in partea nordica a insulei Mallorca, in statiunea Can Picafort, hotelul THB Golden Playa beneficiaza de o pozitie excelenta, aflandu-se la doar 50 de metri de plaja.

Localizare

Hotelul THB Gran Playa este situat in partea nordica a insulei Mallorca, la doar 50 de metri de una dintre plajele din statiunea Can Picafort. Centrul statiunii este la doar cateva minute distanta.La doar 2 minute distanta de hotel oaspetii vor regasi o statie de autobuz ce ofera transport catre orasul Palma de Mallorca.

Facilitati hotel

Hotelul THB Gran Playa - Adults Only pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: Wi-Fi gratuit, aer conditionat, lift, gradina, piscina, jacuzzi, sauna, restaurant, sala fitness, lounge comun, bar, cafe bar, snack bar, sezlonguri si umbrele la piscina, servicii rent a car, receptie 24/7.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de AC, terasa/balcon, Wi-Fi gratuit, TV cu canale prin cablu, minibar, fierbator de apa, baie cu uscator de par si oglinda cosmetica.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Rent-a-car
Recepție 24h
Camere nefumători