Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THB EL CID - ADULTS ONLY -

   Can Picafort


Descriere

THB El Cid - Adults Only beneficiaza de o locatie linistita in Can Pastilla, fiind amplasat direct pe plaja.

Localizare

Hotelul THB El Cid - Adults Only beneficiaza de o locatie excelenta, direct pe plaja Playa de Palma. In apropierea hotelulu oaspetii pot regasi parcul de distractie Aqualand El Arenal, Portul de agrement El Arenal, un club de noapte, iar Aeroportul Palma de Mallorca se afla la 5 km distanta.

Facilitati hotel

Oaspetii cazati la hotelul THB El Cid beneficiaza de urmatoarele facilitati: Wi-Fi gratuit in tot hotelul, lift, restaurant, bar, snack bar, pool bar, terasa, 2 piscine exterioare, piscina interioara, sezlonguri si umbrele la piscina, sala fitness, zona de spa & wellness, serviciu inchiriere biciclete, parcare, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, receptie 24/7, camera pentru depozitarea bagajelor, sali de conferinta si petreceri.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer conditionat, terasa/balcon, TV cu canale prin satelit, telefon, seif, minibar, Wi-Fi, facilitati de preparare a ceaiului/cafelei, baie cu articole de toaleta gratuite si uscator de par. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Recepție 24h
Piscina interioara