Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIU CONCORDIA

   Playa De Palma


Descriere



Localizare

 Hotelul Riu Concordia este situat în Playa de Palma, la 200 de metri de plaja Playa de Palma și la 2,1 km de plaja Calo de Sant Antoni, la aproximativ 2,3 km de plaja Sa Cova Baixa, la 500 de metri de clubul de noapte Mega Park și la 300 de metri de Ballermann 6.

Acvariul din Palma se află la 2 km de Hotelul Riu Concordia. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la 3 km de cazare.

Facilitati hotel

Proprietatea pune la dispozitia oaspetilor mai multe facilitati si servicii cum ar fi: inchiriere biciclete, restaurant cu terasa, lobby bar, piscina exterioara, bar la piscina, sezlonguri si umbrele, sala de sport, WiFi, infrastructura pentru a practica diverse activitati ( calarie, squas, teren de tenis, teren de golf, sporturi acvatice, minigolf,). 

Facilitati camere

Cladirea hotelului se constituie din 5 etaje si dispune de camere duble, camere duble mai spatioase (Grande) si junior suite. Toate camerele hotelului sunt prevăzute cu dulap. Fiecare cameră de la Hotelul Riu Concordia este prevăzută cu TV cu ecran plat, aer condiționat și baie privată, dotată cu duș și uscător de păr. Unele camere includ zonă de relaxare. De asemenea, camerele de la cazare au lenjerie de pat și prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.