Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IPANEMA BEACH

   El Arenal


Descriere



Localizare

Hotelul Ipanema Beach3* este la 6 minute pe jos față de plajă. Aceasta proprietatea se află la 400 m de plajă și la doar 10 km de aeroport.

Facilitati camere

Toate camerele au vedere la piscina partiala si au baie privata cu dus, aer conditionat reglabil din camera, seif, TV prin satelit, uscator de par, telefon, terasa, patut la cerere (gratuit), un seif, mini bar.
 

Facilitati hotel

Hotelul Ipanema Beach este situat in zona linistita Son Veri El Arenal, langa  padure de 65.000 de metri patrati. La aproximativ 11 Km de hotel se afla Club de Golf Son Antem si la 300 mts Clubul de Tenis ce are Arenal Squash, bowling, 6 terenuri de tenis.

 

Hotelul Ipanema Beach se află la 400 m de plajă și la doar 10 km de aeroport. Oferă o locație excelentă și cazare liniștită, în camere curate și bine decorate.

Are o piscină mare  cu vedere la pădure. Restaurantul, barul și sala de mese sunt toate dotate cu sistem de aer condiționat.

https://www.hotelipanemabeach.es/en/home.html

Are o piscină mare și un solar orientat spre sud, cu vedere la pădure. Salonul, barul și sala de mese sunt toate dotate cu sistem de aer condiționat.Hotelul Ipanema Beach este situat in zona linistita Son Veri El Arenal, langa o suprafata de padure de 65.000 de metri patrati. La aproximativ 11 Km de hotel se afla Club de Golf Son Antem 18 gauri si 300 mts Clubul de Tenis ce are Arenal Squash, bowling, 6 terenuri de tenis, etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.