Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZEL MALLORCA (Ex. INNSIDE CALA BLANCA HOTEL)

   Palma Nova


Descriere

Situat pe coasta de sud a insulei Mallorca, în zona plajei Palmanova, Zel Mallorca emană farmec și esență mediteraneană. Intrarea unică este o caracteristică distinctivă: curtea sa vă întâmpină într-o atmosferă confortabilă. Camerele sunt proiectate într-un stil de inspirație locală și oferă vedere uimitoare la mare. Piscinele sale oferă vedere la mare, iar una dintre ele are acces direct la plajă. Hotelul încurajează un stil de viață sănătos, activ și relaxat și dispune de o sală de gimnastică complet echipată. Pentru a vă maximiza starea de bine, există un centru spa și un program complet de activități, care include retrageri de yoga și fitness. De asemenea, este disponibilă o gamă largă de activități sportive, cum ar fi tenis, golf, scufundări, etc. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala.

Localizare

Hotelul se află la mai puțin de un kilometru de centrul orașului Palma Nova și la 20 de minute de mers cu mașina de Castelul Bellver și Parcul. Aeroportul Palma se află la aproximativ 20 km.

Facilitati Hotel

Restaurantul tip bufet al bucătăriei servește micul dejun și cina, iar oaspeții pot alege dintre un meniu à la carte pentru prânz. Barul modern de la piscină servește o serie de gustări. Atât restaurantul, cât și barul oferă vedere la mare.

Hotelul este situat ideal pentru sporturi nautice și alte activități locale, inclusiv tenis și golf. Innside by Meliá Cala Blanca are un punct de internet.

Facilitati Camere

Innside by Meliá Cala Blanca are un decor luminos, iar camerele sunt spațioase și confortabile. Majoritatea camerelor au vedere la mare.

Televizor cu ecran plat

Wifi

Cutie de valori

Terasă

sezlonguri

Facilități pentru prepararea cafelei

Fierbător

Uscător de păr

Mini bar *

Baie conținând o cadă și un duș separat.

Aer condiționat (între 15 iunie și 15 sept.).

Serviciu zilnic de curățare a camerei

Schimbare prosop la cerere

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.