Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR PLAYA DE MURO VILLAGE

   Playa De Muro


Descriere

Iberostar Playa de Muro, situat in imediata apropiere a Rezervariei Naturale Albufera, ofera o vedere superba asupra plajei Muro. Hotelul este destinat in special familiilor si pune la dispozitia turistilor 3 restaurante, un centru spa, o piscina interioara si una exterioara, dar si o sala de fitness.

Localizare

Hotelul este localicat in zona Playa de Muro, la 100 de metri de Rezervation Naturala Albufera. Pe lângă diverse baruri și restaurante, în zonă se găsesc și numeroase magazine.Lacul S'Estany Gran se află la doar 15 minute de mers pe jos de complex.

Facilitati hotel

Hotelul găzduieşte 4 restaurante, printre care un restaurant à la carte, un snack bar si 3 piscine in aer liber. Centrul spa al hotelului are o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj, şezlonguri încălzite, un duş cu efect de ploaie şi 2 saune. Există şi o sală de sport.

Iberostar Playa de Muro oferă servicii deosebite pentru ciclişti şi oaspetii activi. Aceştia vor găsi la proprietate un atelier de reparaţii, un garaj şi o sală de fitness echipată complet. Complexul asigură biciclete de închiriat, meniuri speciale, un magazin de articole sportive şi personal specializat. Conexiunea WiFi este disponibilă gratuit în întreaga proprietate.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate aer conditionat, baie privata, telefon, minibar si seif (contra cost),TV prin satelit si wifi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar