Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR ALBUFERA PARK

   Playa De Muro


Descriere



Localizare

 Iberostar Albufera Park se află la 100 de metri de Parcul Natural Albufeira și oferă acces direct la plaja Playa de Muro. 

Facilitati hotel

Pune la dispoziție o piscină în stil lagună și facilități sportive și de spa excelente. Accesul la conexiunea WiFi de mare viteză este disponibil gratuit în întreaga proprietate. Hotelul oferă cursuri de gimnastică și beneficiază de un centru de fitness și de un teren de paddle tennis. Proprietatea pune la dispoziție terenuri de tenis și un serviciu de închiriere de biciclete. Există, de asemenea, o saună, o piscină interioară și o cadă cu hidromasaj, iar Spa Sensations oferă tratamente de înfrumusețare și servicii de masaj. Formalitățile de check-in se pot efectua online. Cele 3 restaurante tip bufet de la Iberostar Albufera Park servesc preparate locale și internaționale pregătite de bucătarii-șefi. În timpul verii, hotelul oferă un program de divertisment live care include spectacole și dansuri.

Facilitati camere

Camerele de la Albufera sunt spațioase și includ aer condiționat. Fiecare dintre ele este decorată în culori deschise și oferă TV prin satelit și balcon sau terasă privată. Camerele de familie au zonă de relaxare și chicinetă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.