Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HSM LAGO PARK

   Playa De Muro


Descriere

HSM Lago Park se află la 150 de metri de o plajă cu nisip din stațiunea Playa de Muro şi are piscină în aer liber. Complexul pune la dispoziție studiouri şi apartamente cu aer condiţionat şi balcon privat.La 5 minute de mers pe jos de apartamente se află o stație de autobuz, care oferă legături către orașul Palma din oră în oră. Rezervația Naturală Albufera, refugiul păsărilor migratoare, se află la doar 1 km. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala.

Localizare

La 5 minute de mers pe jos de apartamente se află o stație de autobuz, care oferă legături către orașul Palma din oră în oră. Rezervația Naturală Albufera, refugiul păsărilor migratoare, se află la doar 1 km.

Facilitati Hotel

HSM Lago Park se află la 150 de metri de o plajă cu nisip din stațiunea Playa de Muro şi are piscină în aer liber. Complexul pune la dispoziție studiouri şi apartamente cu aer condiţionat şi balcon privat.HSM Lago Park oferă programe de divertisment atât în timpul zilei, cât şi seara, cu spectacole şi discoteci organizate de mai multe ori pe săptămână. La complex există mese de snooker şi ping pong, precum şi un snack bar.Oaspeții beneficiază de o cameră pentru depozitarea bicicletelor. Restaurantul oferă un meniu cu mâncăruri bogate în carbohidrați, adaptate pentru oaspeţii cu diete specifice.

Facilitati Camere

oate unitățile de cazare oferă TV prin satelit, telefon şi seif. Zona de bucătărie include frigider, fierbător şi ustensile pentru gătit. Baia este dotată cu duș sau cadă. Seiful este disponibil la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.