Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HSM GOLDEN PLAYA

   Playa De Palma


Descriere

Hotelul HSM Golden Playa este un hotel de 4 stele si se afla in statiunea Playa de Palma, una dintre cele mai cautate statiuni de pe insula.

Puncte forte

- Piscina exterioara
- Camere spatioase
- Aproape de plaja

Localizare

Hotelul HSM Golden Playa este situat pe plaja, iar in apropierea hotelului se gasesc magazine si restaurante. Principalele atractii aflate in apropierea hotelului sunt: Palma Aquarium (400 m), Aqualand El Arenal (1.7 km), Portul din Palma (9.1 km). Aeroportul International Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 2 km fata de hotel.

Plaja

Plaja Playa de Palma este una dintre cele mai populare plaje de pe insula si este o plaja cu nisip fin si intrare lina in mare. Are o lungime de aproximativ 4.6 km si o latime de 30-50 m. Promenada se intinde pe toata lungimea plajei si ofera multe posibilitati de a lua masa sau de a face cumparaturi. Plaja oferta multe posibilitati de a practica sporturi de apa precum parasailing sau water skiing.

Facilitati hotel

Hotelul HSM Golden Playa pune la dispozitia turistilor o multime de servicii si facilitati, printre care: gradina, centru wellness, piscina exterioara si interioara, jacuzzi, restaurant, bar, internet wireless, camera de bagaje, receptie 24 ore, centru de inchiriere masini, sala de sport, spalatorie/curatatorie, aer conditionat, lift. Nu este permis accesul cu animale de companie. Hotelul nu dispune de parcare.

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 115 camere astfel: camere single, camere duble cu vedere la mare, camere duble premium, suite, suite premium si suite junior premium. Toate camerele sunt dotate cu: baie privata, televizor, telefon, seif, aer conditionat, uscator de par, frigider, balcon/terasa, internet wireless.

Facilitati copii

Pentru copii, hotelul pune la dispozitie: piscina si patut (la cerere).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.